Tumblr!

Mätt och belåten Matilda efter tårta och bullar hos familjen Nilsson! Ska snart bege mig mot Tobias för massa mys! Har även skaffat mig en tumblr nu! Heter www.mtldas.tumblr.com så det får ni inte missa :)


-


17:00

Sitter och kollar Barnkanalen med Albin och Tobbe nu och ska snart byta om och fixa mig lite för att åka på födelsedagsfika, gotti :) efter det ska jag hem till Tobbe och kolla massa vampire diares! ❤ imorgon är planerna att ta en långpromenad med hundarna och sen förhoppningsvis in till stan för lite shopping och bio :) så skönt med lov så det inte är sant!

Saknar sommaren och saknar Gotland. Vill ha sol och värme inte vinter och kallt...


GRATTIS FINA DU ❤❤



Onsdag

Tjoho! Onsdag idag och egentligen skulle jag och Tobbe spenderat dagen i stan + bio men det får bli imorgon istället :) dagens planer är att hämta brorsan på dagis om några timmar och passa honom en stund, efter det ska vi åka på fika hos mina kusiner :) måste börja plugga matte med Linus också, prov snart :( nej nu ska jag kolla vidare på MTV, ciao!


Hey you


Goodnight

Nu ligger jag i en nybäddad säng och har precis duschat, kan inte bli bättre :) efter vi kollade solsidan hittade vi lite andra serier och program som vi kikade på och till det - ostbågar och cola! ❤ Nu ska vi sova, måste ju ta vara på dessa dagar trots allt ;)

Åååh dör vad söt hund!!


Dear Tuesday

Inte haft tid eller ork att blogga på hela dagen, så kände att det var dags nu :) Dagen har varit lugn, innan middagen var jag, Tobbe och Viktor ute med hundarna i regnet och efter det kom Albin och vi passade honom hemma hos Tobbe. Albin älskar hundar, han ville vara med dem hela tiden ;) Efter det åkte vi hem och sen dess har vi bara legat och tagit det lugnt, Emma har sprungit runt som en galning och babblat också. Ajuste jag har faktiskt städat mitt rum den här gången, så nu är det hyfsat fint!
 
Nu ska vi äta lite gott gott och kolla solsidan!
 
 
 

Regn.

Ligger just nu nyduschad under täcket i Tobbes säng och hör ju regnet bara öser ner utanför, så otroligt mysigt. Idag ska vi bara ta det lugnt, mysa och kolla film osv. Finns inte så mycket annat att göra när vädret är såhär dåligt. Fast jag älskar ju regn så jag ska inte klaga :)
 

Tobias -


Besviken

Åh vilken besvikelse när filmen inte alls var bra så jag fick tillochmed erkänna det och stänga av den... Jobbig känsla faktiskt. Istället spelade jag och Tobbe bubbletrouble men han var så dålig så det gick inge bra :D Snart ska vi iväg och handla gottigott och sen hem och så får det bli en bra film denna gång, jag vill se Limitless så får hoppas att Tobbe går med på det filmvalet :)
 

-


Hihi

Tobbe gör ett stort misstag när han säger att jag får välja film hihi.. Han gillar filmer där dom slåss och där allt är så himla orealistiskt medan jag hellre vill se tecknat eller filmer med djur, så idag blir det Air Bud som visas :D over happy!


Hos min älskling!

Är nu hemma hos världens bästa men han sitter och spelar medans jag ligger och bråkar med min mensvärk som vinner varje gång. Hela min mage gör ont, orkar inte :( tror jag är hungrig nu också. Jävla mage. Jävla ben gör också ont. Bajsmåndag.



Frulle

Mums mums, Malin kirrar gotte frukost denna icke ångest måndag :) så skönt att kunna vakna när man vill och slippa stressa hela tiden. Snart ska jag ta cykeln hem till Tobbe och bara mysa hela dagen, ska inte träna ikväll då mina ben tar kål på mig :(


Morrn morrn!

Nu har jag och Malin precis vaknat och är super hungriga och ska upp och äta :) sov väldigt bra, drömde att jag skulle flytta till USA och sen helt plötsligt befann jag mig i Ryssland och sen skulle jag köpa hörlurar och massa tokigt :) nu måste jag upp ur sängen, håller på att kissa på mig!!


Bästa ❤


Hemma!

Så skönt att komma hem efter man har varit ute och det är svinkallt och bara få sätta sig med varma kläder och äta!! Oboy och rostmacka med leverpastej och gurka, wallaaa :D jag och Malin sitter i denna lovande situation just nu och ska snart fixa oss för att lägga oss under duntäcket och sova gott! Så får vi ju sova ut imorgon, finns inget bättre! Kvällen var helt okej, finns inte så mycket att säga :) nu ska jag kila vidare, har världens jävla äckligaste mensvärk nu. #försvinnäckligamens


PARTY


Bad girl

Herregud jag har inte bloggat på 24 timmar det är ju helt galet asså. Nu håller jag på och packar då jag ska hem till Malin och äta middag och sen till Halloween fest nr 2. Blir nog riktigt roligt med mina favvisar :) gårdagen var också, först spelade vi match mot Djurgården och vann! Vi gick därmed också vidare. Sen åkte jag och Emma hem till henne och sen vidare till lokalfesten där jag stannade till 3 och sen åkte och sov hemma hos Tobbe. Idag har vi bara kollat film och myst, vi kollade project x, herregud man får ju lite ångest alltså haha :)


Bad girl

Herregud jag


Taggilitagg

Tjoho! Sitter och äter massa mat för att få i mig energi och försöker piggna till. Är rejält slutkörd efter matchen igår + idag. Har ont i hela kroppen och mina ben värker :( ingen bra dag att spela två matcher på... Men det är bara att bita ihop, vi möter Djurgården och där spelar en tjej från Nacka som jag började spela innebandy med på sexårs så det blir skoj :) nu måste jag packa massa grejer till ikväll! Tjooooo.

Här har ni lita fula mobilbilder att glo på!


SÅJA BRUDAR

Det blev en vinst denna förbannat tidiga lördags morgon mot Hässelby! Känns jävligt skönt om jag ska vara ärlig. Speciellt efter våran vidriga förlust igår kväll. Nu ska jag dock hem och tagga om till match ikväll också, samling kvart över sex så gäller att ligga i. :)


För tidigt..

Håller på att klä på mig och ska gå ut till bilen för att åka till samlingen. Fan för att lägga matcher såhär tidigt.. Orkar inte :(


Tagga match!


H Ö S T L O V

Sååå skönt att veta att jag inte ska tillbaka till skolan på 9 dagar, vilken lycka alltså! Sitter just nu och kollar tv och äter lite pepparkakor. Försöker ladda upp för ikväll men har så sjukt ont i fötterna efter idrotten, måste ha gjort något tokigt :( sträckte mig lite i låret också, känns lovande inför denna helg... Det var alltså inte en toppen lektion. Ciao.


RBX is back in the building

Hej polers, nu blir det inlägg av RBX igen och ni ba äntligen!!! Vart har hon varit??? Ta det lugnt jag är tillbaka mina älsklingar. :)

Nu sitter vi på en underbar lektion som består av härliga samhälls diskussioner och roliga samtal. Lol det suger och jag vill ha mat i min mun. Idag är det rissallad och bajs typ, vad fan är rissallad???!?!?

Aja idag efter skolan ska jag och fittan Agnes äta blodpudding la ni casa. Och bullar och muffins för jag bakade det igår! ;) Åh hon är så charmig tänker ni nu, :P

Jag kommer blogga senare idag för jag har Matildas lösen och skit asså fan Knas det kommer bli, to be continued... ( hur fan stavas det?!?)



FREEEDAG

Heelåå igen, sitter nu på samhällskunskap och vet inte riktigt vad jag ska göra på lektionen men vi slutar ändå snart :) då är det idrott och sen slutar vi! Woho fredag och jag har match kl 20:00 ikväll kommer vara dö trött..


School!

Sitter just nu i cafeterian och har ätit en macka och nu klubba :D vi hade ju fotoprovet imorse och det gick på 20 min så vi har suttit i cafeterian sen dess. Snart är det samling så då kan vi nånting att göra till nästa lektion iallafall! :)


Tröttis

Kom hem för ett tag sen och möts av Tobbe som har städat mitt rum, åh kan man ha en bättre kille eller? Helt fantastico!! Blev super glad :D nu ska jag duscha och sen plugga foto... Godnatt friends!


TRÄNING!

Nu ska jag äntligen få åka ner och träna! Blir mycket innebandy denna helg, fredag kväll, lördag morgon och lördag kväll men det är bara kul! :)


- just fine


Middag WHO

Har precis smaskat i mig middag och ska nu sätta igång med dagens plugg, har foto prov imorgon och har inte pluggat ett piss... Ska träna ikväll också så hinner inte plugga så mkt hehe. Men jag får sätta igång redan nu, tjoho.


Föreläsning

Sitter just nu på sociologi föreläsning och det är 35 min kvar... Är trött men det är bara att kämpa sig igenom denna dag och det här är enda lektionen vi har hehe :) ikväll har jag träning, ska bli skönt att träna faktiskt. Nu måste jag lyssna vidare och ni får en snygg bild på Rebecca och Agnes!


Heeey

Godmorgon! Ligger just nu i sängen med Agnes och har precis vaknat. Började egentligen 8:20 men drog en fuling där. Vi har håltimme också så nästa lektion börjar 12:10! Sen slutar vi vid 14:00 så vi har en skön dag framför oss. Snart ska vi bege oss upp ur sängen och göra allt man gör på morgonen. Seee you.


Hemåt!

Nu sitter vi på bussen hem efter en hel eftermiddag i stan. Blev fin middag på donken också så det satt fin fint! Nu ska jag hem till Tobias en snabbis och hämta grejer sen hem och sova, supermysig hehe :)


Stan!

Nu sitter jag på tåget påväg till stan med Rebecca och Agnes x2! :) först ska vi shoppa galet sen ska vi fika och sen troligen bio! Tror dock inte jag har några pengar men det är lugnt!


Godmorgon!

Hade skrivit värsta inlägget och så råkar jag trycka bort det.. Blir så trött på mig själv, klockan är verkligen alldeles för tidig.


Mot min älskling!

- Hehe ojoj här hänger gluggen ut och oj vad pluttig jag var.
Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig imorgon för att sedan styra benen mot Tobbe! Eller ska först följa med pappsen och handla! Fast innan det måste jag städa mitt rum säger mamma :( förstår inte vad mitt rum håller på dagarna, ser ut som nån rört varenda pryl. Nu måste jag skynda mig innan det blir krisigt, PUSSPUSS.
 
 

Min bästa bästis


Enligsh is not funny

Helåå, sitter fortfarande i köket och har väl inte fått något vidare gjort om man säger så. Vi har nån engelska grej till imorgon där man ska ha läst 60 sidor i sin bok och jag har inte läst en enda. Läser The Road och fattar ingeting så tänkte läsa lite på google (på svenska) vad den handlar om hehe :)
 
 
Dessa hörlurar ska införskaffas så snabbt som möjligt, står inte ut med min macho dacho giganto hörlurar.
 - Thank u and goodbye.

Hall Of Fame


Hola Bandola

Bloggade faktiskt från mobilen tidigare men i vanlig ordning så försvann det lika fort som jag skrivit det.. Blir så arg ju :( Men men, sitter just i köket med datorn och har ätit middag - pasta m. skinksås! Nu ska jag sätta igång med lite plugg och sen ska jag hem till älsklingen och sova där! Imorgon slutar jag 12:20, riktig dröm! Därefter ska jag och mitt töntiga crew till stan och shoppilishoppa.
 
 
Måste köpa ett bar större hörlurar också, tycker mina är för små :/ .. Skämtåsido.
 

Lanzarote

 
Skulle inte ha absolut någonting emot av att åka hit på höstlovet... Skulle vara så skönt att bara få komma bort från allting och slippa vara så jävla stressad över skolan (lol som att jag ens är det). Behöver lite värme känner jag, idag var det svinkallt och jag vägrar använda min vinterjacka förens det är 3 m snö och -20 och snöstorm. Nej men ska använda min skinnjacka så länge det bara går. :)

- T


Vilken söt liten skrutt jag va -


Det funkar asså


Matte 2b

JÄVLA ÄCKLIGA HELVETES MATTE BAJS AS SKIT FAN.
Hatar dig.

Fasar kvällen

Ligger just nu i sängen och är jättetrött och sötsugen. Har bara massa matteplugg framför mig hela kvällen så längtar nästan tillbaka till skolan. Har prov på torsdag som jag verkligen måste klara, liv eller död typ :( Kan därför inte träna varken idag eller imorgon för att jag måste plugga - jävla skit. Har inte haft någon ork eller tid till bloggen heller, och mitt internet på mobilen är slut så kan inte blogga i skolan, det tar 100 år. Nu ska jag börja plugga så att jag får något gjort, andragradsfunktioner kan slänga sig i vägen, helt ärligt.
 
 
 
 

Engelska

Sitter just nu på engelska och har verkligen jättetråkigt :( fattar ingenting om vad vi gör och orkar inte bry mig. Sen har vi lunch och sen matte.. Har matteprov på onsdag så gäller verkligen att klara det. Får se hur det går med det dock..


Tjo!

Ligger just nu hemma hos Tobbe och ska kolla film och sen ska jag äta här och sen hem och plugga :) en vanlig söndag med andra ord. Nu måste jag kolla, det är Dear John! Puss puss

Emma bjöd på mums frukost imorse!


Lördag!

Ligger just nu i sängen med Emma och Agnes på varsin sida och vi ska kolla project x :) får väl se hur länge Agnes håller sig uppe hehe ;)

Btw så har jag och Agnes ängla hår! Hehe vi är jättesöta :D


Jaaaaman

Här var det inte speciellt aktivt kan jag säga, inte ett enda inlägg på hela dagen det är illa :( ligger just nu i sängen och kollar en film på tv, ska träffa Agnes och Emma senare också så får väl börja snygga till mig :) hade match idag också. Förlorade dock med 4-3 mot Täby, och jag var helt jävla slut efter matchen asså, galet.



Aggew <3

Älska att Agnes tjatar ihjäl sig på att vi ska kolla hunger games och innan dom ens har kommit in i själva "spelet" så somnar Agnes.. Och så är det alltid! Hon har nog somnat till varenda film jag har satt på, tråkigt nog. Så nu ligger hon bredvid mig (snarkar och snor allt täcke) så på den fronten ska jag nog inte rekomendera henne förens hon bättrat sig ;)


Min andra halva

Jag älskar dig så otroligt min fina pojkvän.


Mys

Känns lite bättre nu så tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg :) jag och Agnes ligger och kollar x factor och har precis käkat pizza hihi.. Hoppas på att Malin kommer hit senare också så ja, mys fredag :)


Äckliga Fredag.

Blir verkligen galen när ingenting blir som man tänkt sig. Ingen av oss vet vad vi ska göra och ingen kan bestämma sig heller. Blir galen. Aja, ska inte låta det gå ut här på bloggen men blev dåligt med inlägg idag. :)
 
 

FREDAG!!

Jaaaaman, fredag idag och det kan inte bli bättre! Dock är jag lite hungrig hihi. Snart har jag och Agnes muntligt prov också :( blä.. Men just nu sitter vi och kollar resor inför nästa sommar, taggatagga inte alls långt kvar liksom! :D


Säger Godmorgon med lite sanna ord


Taggad tjej!

Nu är jag hemma från träningen och precis som jag trodde så var det skönt att vara så taggad :D Körde slut på mig själv känns det som men trots det är jag lika glad och pigg (nästan). Nu ska jag krypa ner nyduschad och slutkörd i sängen med bästa Tobias som ska förhöra mig på samhällskunskapen sen ska jag sova. Fredag imorgon och jag kan inte annat än att vara lycklig! :)
 

Min besteven

Jag tycker så mycket om dig lillen men ibland vill man bara slå ihjäl dig hihi love you ❤


I love samhällskunskap!


Slut på det roliga

Nu ska jag börja plugga samhällskunskap och då är jag helt plötsligt inte alls glad.. Varför ska skolan vara så tråkig. Tänk vad vi kunde ha älskat skolan om vi gjorde massa roliga saker? Typ att Nicke skulle stå och sjunga hela lektionen medans han snackar om konservatismen, då kanske man hade orkat lyssna? Eller att Noel ska dansa hela lektionen så kanske hon får uppmärksamhet? Tyvärr står bara Noel där framme och Niklas han har aldrig sjungit.. Trist det där. #hataskolan
 
 

Vad säger ni Girls?

 
 
 

LYYYYCKLIG

Är så sjukt övertaggad av någon sjuk anledning, när man sitter i skolan somnar man till varannan sekund och nu kommer jag hem och kan inte sitta still en enda sekund. Men känns skönt att komma ner på träningen då med den här energin :D Tagga!! Kanske för att det är fredag imorgon också? Åh nu blev jag ruskigt glad igen!
 

Där satt den

Nu ska jag stätta igång och städa mitt rum lite, gjorde det aldrig igår för er som tror att jag lyckas stöka ner det på en dag (vilket jag iofs gör) och sen ska jag plugga samhällskunksap och chilla lite hihi! :D
 

Chillbox

 
Orkar inte att ingenting går som jag vill med mina bilder och blogg just nu. Kan helt plötsligt inte blogga från mobilen och nu går det inte ens att vrida på bilden. Aja, ni får väl vrida på huvudet helt enkelt :) Måste tyvärr säga att denna chillbox (som jag väntat på hela veckan) gjorde mig besviken. Trodde det skulle vara som himmelriket men icke sa nicke, den satt inte alls fint denna torsdag :(

Foto!

Sitter just nu på foto lektionen och väntar på att lektionen ska börja, tror vi ska gå igenom provet vi har nästa vecka idag så det är väl inte så speciellt jättekul.. Men det är ganska skönt att bara sitta här så det är okej :)

Godmorgon!

Vid 1 minut börjar själva låten, onödigt långt intro om ni frågar mig men låten är bra! :)

-


En Fin Vän.

En väldig ocharmig bild men det spelar ingen roll, like us anyway :)

Ingen Grey's..

Tobbe ville inte kolla på Grey's anatomy så jag passade på att slänga in ett inlägg innan jag ska krypa ner i sängen. Imorgon är det torsdag, en dag närmare fredag och helg! Sjukt hur fort denna vecka har gått och min morgondag är inte allt för krävande. Börjar 8:20 och slutar 15:00, helt okej dag för min del, dock har jag ungefär 3h med Nicke på eftermiddagen vilket ibland kan gå en på nerverna men trots det överlever man varje torsdag :)
 

JAG ÄLSKAR DIG


Älskade matematik

Nu har jag stärkt minnet från dagens matte lektion där jag faktiskt lärde mig NÅNTING, gjorde nämligen några tal i boken tills det tog stopp igen. Behöver Ulfs fru vid min sida för att klara av dessa svårigheter.. :( nu ska jag istället plugga lite samhällskunskap innan jag ska kolla greys anatomy (om Tobbe vill hehe) och sen krypa ner under täcket och mysa med bästa pojkvännen!


Casa La Wicksell

Äntligen hemma i min sköna säng och fick äntligen kissa (PJUH alltså). Ska snart sätta igång och städa mitt rum och sen plugga. Skulle egentligen kolla match med laget ikväll men måste plugga matte. Ska väl träffa Tobbe också nån gång men men. Är på ganska dåligt humör men hoppas att det släpper :)


Nu är jag hel igen

Världens bästa lunch helt klart! Har haft tre lektioner innan lunch och satt så himla fint med mat nu. Har sexuallkundskap efter lunch sen slutar vi, hur skönt som helst :)


OOOOMGGG SVERIGE

Herregud vad bra detta var, helt sjukt. Hoppas ni såg matchen. Sista målet, där satt den :D


Mysdag

Sitter just nu med Agnes och Carro hemma hos Carro och snackar lite skit :) Vi ska snart äta tacos och sen ska vi bada jacuzzi woho, efter det ska jag och Agnes hem och passa brorsan så det blir en lugn kväll! Har inte hunnit blogga något idag då vi bara haft lektioner där man aldrig får röra mobilen. Hade även salskrivning idag om Facebook, gick helt okej men tror inte riktigt jag fattade uppgiften hehe :) 
 

Hey

Äntligen är jag hemma och sitter just nu och lyssnar på musik och bloggar, borde kolla upp svenskan också då vi har salskrivning imorgon och jag är inte riktigt så high på det om man säger så :) Har träning ikväll också så det är skönt! + att jag har sovmorgon imorgon, den enda på hela veckan så den tar jag vara på minsann :D
 

Beroende!


Måndag

Nu blir jag galen, har skrivit två inlägg och båda har försvunnit. Trycker bort det och så försvinner det. Sitter iallafall på engelska lektion och förstår ingenting, känns så jävla värdelöst att sitta här. Är jättehungrig också men tror Malin sa att det blir korv stroganoff till lunch! Mums :)

Min fina pojkvän!


Söndagsmys med min favorit.


Hellothere

Just nu: Tobbe sitter och pluggar naturkunskap (svimmar bara jag hör ordet naturkunskap alltså) och jag ligger i sängen och träna på de vet du låtar för jag och Tobbe ska tävla vem som kan mest :D sen ska vi hem till mig och kolla solsidan och mysa :) Ajuste mitt inlägg försvann som jag skrev tidigare idag om matchen.. Vi förlorade iallafall med 6-3, inga siffror egentligen då vi kämpade så för benat mycket! Och jag gjorde för en gångs skull mål :) de ni! Dock hade vi en knasig bilresa dit, vi blev påkörda bakifrån och jag var ruskigt åksjuk (ja).

Puss på er nu ska jag hjälpa Tobbe med plugget!


Världens bästa Sussie!

Förstår ni lyckan när Tobbe kommer med denna och säger "den här är från mamma". Ååååh den smaka perfecto!! Satt riktigt fint efter min match också :)


Tröttish


Tagga match!

Godmorgon! Ligger just nu i sängen med Agnes bredvid mig som sover och ska snart gå upp. Är jättehungrig och mår illa på samma gång.. Ingen ok blandning där alltså :( hade iallafall sjukt kul igår, det trodde jag faktiskt inte. Nu måste jag kila ner och äta frulle och dricka kaffe så jag blir alert :D


Middag!


OMG

Herregud läste mitt senaste inlägg igen och skäms över hur dåligt jag skriver, jätteointressant och i punkt form, nej usch och fy.. Just nu håller jag på att städa mitt rum och ska sedan duscha, vet inte riktigt vad som händer ikväll, allt är så oklart så jag blir galen. Tänkte ta det ganska lugnt hur jag än gör ikväll med tanke på att jag har tidig match imorgon :)


Godmorgon!

Jag och Agnes vaknade för ett tag sen och började denna start på dagen med att äta upp vårat godis hihi :) nu har Agnes åkt för hon ska spela match stackarn, själv har jag match imorgon.. Samling runt nio nångång :( idag ska jag vara med Agnes och Malin tror jag! Vi får väl se vad vi hittar på.


Godnatt!

 
 

Måste bara älska min vänner.

Ja, ni kanske har sett mina kära vänners inlägg på min blogg idag. Och ja, det sista tog jag bort, ledsen Agnes ;) Men iallafall, ska försöka underhålla er så gott jag kan! Nu ligger jag hemma i sängen och har faktiskt precis kommit hem, eller ja nästan iallafall. Dagen har gått ganska fort och på foto lektionen så var jag och Agnes ute och fotade och det var svinkallt.. Sen efter skolan satt vi kvar och gjorde vårat sociologi arbete och sen åkte jag, Malin, Agnes x2 hem :) Och nu är jag här! Aggew kommer hit snart och så ska vi väl hitta på något skoj, man vet aldrig vart kvällen tar en heheeee :)
 

Erat efterlängtade fredagsinlägg av rbx

Hej hej :) jag vet minsann vad ni tänker..... ÄNTLIGEN FREDAGSINLÄGG AV RBX!! :P Matilda bad på sina bara ben att eftersom mitt inlägg igår gjorde så att statistiken bara flög uppåt att ett fredagsinlägg skulle skrivas av mig och vad gör man inte för sina vänner?

Sitter här i skolan just nu och vågar inte gå till min sång lektion när det är bara 10 minuter kvar. Hatar den där jobbiga känslan att komma in sent i klassrummet när alla tittar på en som att man har förstört hela lektion och förtjänar dödsstraff ( tur att vi inte har det i Sverige då, eller har vi det?)

Matilda säger att mina inlägg blir för långa men jag har så oerhört många livs erfarenheter som jag vill dela med mig av!! Nu har jag Matildas lösen och allt så kan blogga när jag vill( tacka fan för det tänker Matilda, tacka Gud för det tänker ni)

Aja nu ska jag sitta här ensam i skolan och vänta på vilken så spännande lektion som kommer här näst! Kommer dagens fråga senare också måste ju bara komma på någon ;) hoppas eran fredag blir rolig.... Eller?


11 månader!

Ni anar inte hur mycket den här killen betyder för mig. 11 månader av skratt och tårar. 11 månader av kärlek och av otroliga minnen. Är så himla lycklig för att det är just han som jag får vakna upp med varje morgon. Är så glad att just hans familj är världens underbaraste och att jag mår så himla bra när jag är där. Jag är så otroligt jävla lycklig över att få vara hans flickvän. För mig är det något sjukt betydelsefullt. För jag älskar honom flera hundra tusen miljoner varv runt jorden gånger 100. Ja, hur många gånger som helst.

För mig är han världens bästa pojkvän och det går inte att förklara vilket fantastiskt människa han är, min lilla prins :)


TJO BITCHES

Hemma efter träningen nu och sådär lagom lökig, ska duscha nu och sen skriva en uppsats om ideologi (killme) sen ska jag mysa med min älskling för vi har 11 månader idag, värdens finaste kom med rosor till mig - mitt hjärta <3
 
Sen måste jag sova, imorgon är det fredag och tacka fan för det! :) PUSS PÅ ER!
 
 

Right now

Snart ska jag leta upp alla grejer och bege mig mot träningen för att ge allt, ska vara så trött så jag stupar. Två matcher i helgen också, here we gooo. Trodde först att träningen började sju så fick stressa ihjäl mig, men sen kom jag på att jag ska direkt till halltiden så det är kl åtta, pjuh.
 

 
 
 
 
 
 

-

 
 

Torsdag

Ja, som ni ser så har ju Becca vart här inne och fuckat upp hela systemet. Hur ska man orka läsa någons blogg om den skriver mils långa inlägg varje dag? ;) Din framtid inom bloggen är död Becca, sorry..
 
Nu ligger jag iallafall här i min säng och ska skriva en uppsats om nånting jag inte riktigt förstår mig på, men det är lugnt asså - det löser vi :D Sen ikväll är det träning, woho äntligen röra på fläsket igen! Och imorgon, FREEEDAG!
 
 
 
 

Rbx här (gästblogg)

 
Heeeeeej Matildas blogg!!! :P Nu sitter vi på lunchrast i bibloteket och kollar lite grejer på datorn!
Hahah jag vet att ni hellre vill att jag startar en egen blogg för matildas är sämst, jag har sagt till henne flera gånger du måste blogga mer!!!!
 
Men aja alla berga bröder (lolboll potatisgroll) nu ska jag gå och bajsa på toan i skolan, som om jag ska!! kan inte bajsa i skolan vettni, och min hund hade diarre igår asså helt sjukt. Jag hade varit på bio igår med Ponta och kollat på Ted, den var jätte-rolig hih.(tar bindestreck där även fast matilda säger strängt emot) Idag efter skolan ska jag hem till KS och sen till BB på familjemiddag, kommer bli urmysigt. Och igår så förlovade sig K med mig så lycklig. Men aja ska berätta om min hund nu, hon la en fett jävla korv inne på mattan för hon va lös i magen soft va? Och taco köttfärssåsen idag smakade som leias bajs luktade!! :P fitt nirr asså..
 
Jag fick B på mitt teori prov på sången, så glad han sa att jag var den finaste fian i världen. (samuel my music teacher) Dagens läsarfråga: Om man älskar en person och sedan behöver göra en hjärt-transplation(hur stavas det för i helvete, jag är babbe brorsan) den som får ditt hjärta börjar den älska den personen du älskade efter operationen? Jag tror det är sant men alla säger att jag är dum, men vad vet jag. så många frågor så lite svar.....
 
Jag är så poetisk, och nu ska vi ha sociologi lektion och det kommer bli skoj för jag får ALLTID A på alla uppgifter och min lärare vill att jag ska åka utomlands för att undervisa en klass i sociologi från Uganda! Puss och kram xoxo faller offer för döden mer.. :) :) :) :) :)
 
 Hörs imorgon för hinner inte blogga mer nu men matilda kommer få stört med läsare nu så hon kommer vilja ha fler inlägg från mig!! Så blir nog ett fredags inlägg också! :P
 
 
 
 
 
 
 

Natti

Är dödstrött så måste verkligen sova nu så jag orkar upp imorgon. Det är ju inte vilken dag som helst imorgon heller, jag och Tobbe har nämligen 11 månader. Helt sinnensjukt hur mycket jag älskar den killen, och så är han bara min :) Godnatt med er, jag har en bra torsdag att se fram emot!
 
 

I'm Falling

 

One In A Million

 
When the weight of the world is on my mind, on my shoulders
And I cant seem to find the peace I need
when the burden that in ground beneeth my feet is getting colder
that is when you call me close to you

whenever darkness falls and I feel like I'm drowning
when every breath of air is hard to draw
where my hearts feel like a stone and I'm struggling on my own
I turn around and find my strength in you

you're alone, you are one in a million
every day in a world on your own
when the battlefield is roaring with silence
just remember that you face the unknown
you're not alone..

-

I början hatade jag min nya tröja (som jag har på bilden) men nu älskar jag den, tur det iallafal :)

Lovely Day

Nu funkar min statistik igen och då känns det faktiskt kul att blogga, nu när man vet hur många som läser :D
Hoppas ni har haft en bra onsdag, min onsdag blev inte så illa som jag trodde. På engelskan skrev vi dock en essay om kön typ, var ganska svårt och tror inte riktigt jag förstod frågan rätt.. Sen hade vi sexuallkunskap också, det var samma sak saker man haft alla år, bara att nu fick man ta ställningar till fler frågor och massor :)
Kom hem runt halv fyra och ställde mig då och bakade kladdkaksmuffin, måste ju ha lite beröm när jag pluggar också, visst? Sen så städade jag lite i köket och nu har jag slagit mig ner här, och ska börja plugga. Som vanligt..
 

Iphone

 
Vad sägs som att ha såhär istället för något tjusigt skal, inte helt fel va ;)
Tycker faktiskt att det vita var riktigt fint!
 
 

Onsdag

Godmorgon! Sitter just nu på bussen påväg till skolan, är ruskig trött och mår illa så får se hur lovande denna dag blir. Har tre lektioner innan lunch vilket tar död på en, sen har jag bara sexuallkundskap och slutar kl tre så det är skönt :)


Godmorgon världen


Weheartit


Gnatt

Nu har jag pluggat spanska och är väl inte direkt klokare för det om man säger så, nu ska jag och Tobbe kolla filmen The Joneses som vi inte hann se klart i söndags. Emma ska också kolla med oss, min syster :) Efter det ska jag sova, börjar 8:20 imorgon så bäst att vara utvilad efter denna stressiga dag. Så jag säger godnatt redan nu :)
 

The real things


-

Samlat på mig lite energi nu från den goda middagen, grillad kyckling med ris :) Farmor och farfar åt middag med oss så det var riktigt mysigt. Nu ska jag sätta igång med den där jäkla spanskan.. Massa olika grammatik grejer man ska kunna så jag blir ju galen. Ikväll är det iallafall svenska hollywood fruar, gör mig inte besviken.
 
Bild från www.weheartit.com
 
 

Everybody -

 

Tuff Dag

Inte alls min dag idag, inte någonstans. Trött, arg, ledsen you name it. Ska inte träna ikväll, måste verkligen plugga så jag någon gång kan klara ett prov. Hoppas verkligen att ni har haft en bättre dag en vad jag har haft.
 
Bild från www.wehearti.se
 
Låt mig bara vara nån helt annanstans just nu.

I Really Love You


Snart 11 månader tillsammans, snart 1 år, det är 365 dagar. Helt sjukt vad tiden går fort.

Bye Bye Prov

Nu skiter jag i att plugga, det går gå som det går. Första provet för iår i samhällskunskap så vad ska man förvänta sig. Ska se till att hitta alla mina träningsgrejer nu och sen packa saker till imorgon för sover hos Tobias :)
 
 

Samhällskunskap

 Orkar ingenting just nu, har prov imorgon och ingenting går in i hjärnan. Fattar inte varför jag alltid ska plugga sista kvällen, som att jag lär mig nånting? Iallafall så har jag nån timme på mig att få in lite till innan jag ska skynda mig iväg på träning, ska bli riktigt skönt att få springa av sig :) Sen är det bara hem och plugga igen.. Jävla skola..
 

Statistik

Blir galen på min blogg.. Ser inte statistiken för fem öre och den visar att jag just nu har 0 personer som läser det jag skriver. Jo men visst, känns helt okej värt ;)

LOVEYOU


Very Berry

God eftermiddag gott folk :) nu sitter jag och Agnes och väntar på tåget med en very berry i handen. Beställde en mellan men fick en stor, sådant som gör ens dag! Nu ska jag hem och plugga till provet imorgon och ikväll är det träning, en bra måndag alltså ;)


Söndagsångest

Just nu: jag och älskling ligger och kollar en film på 4an men vet inte om vi ska se klart den eller sova :) börjat tidigt imorgon så borde sova. Godnatt!

Hur söta converse??


-

Blir galen på detta, först gjorde det jätteont för att det sved och allt det där.. Och nu när det börjar läka så kliar det som tusan och de läker jättekonstigt.. Jag fick då alltså såren när jag red i onsdags.. Man ska inte rida en häst utan vantar som bara vill galoppera ;)

Worlds Greatest

Mina fina vänner som ställer upp i vått och torrt!

Morgontrött

Godmorgon!
Malin väckte mig och Agnes tjugo i nio och då gick vi upp, sen fick vi skjuts av Malins padre hem! Nu på morgonen har jag bara lagt in bilder från kameran och redigerat och jag ska snart ner och äta frukost för börjar bli rejält hungrig nu :) Resten av dagen ska spenderas med plugg.. Har matteprov imorgon och samhällskunskapsprov på tisdag. Sen ikväll blir det söndagsångestmys med Tobias och Solsidan börjar, woho! :D
 
 

Mamma Mia

Heeeey! Har haft en supermysig och rolig kväll med Malin och Agnes. Vi började ju då med att äta tacos och efter det gjorde Malin en super god efterrätt! Sen har sjungit Singstar, hur länge sen var inte det liksom? Och så har vi bara pratat och myst! Nu ska vi börja göra oss i ordning för sängen för vi ska upp pisstidigt imorgon för mallan ska jobba så vi går med henne hem till mig :) hoppas ni har haft en bra lördag! Min har varit jättebra!


Nu är det hungrigt


MIN ÄLSKLING


TUNS

Sitter i bilen påväg hem från Tuns där jag, mamma, pappa, Albin och Tobbe har vart :) lite svårt att förklara vad det är om man inte vart där, men det är en stor affär med massa olika saker i typ :) fick med mig två tröjor hem! Ikväll ska jag bara mysa med två fina vänner och sen imorgon blir det pluggdag! :)


-

Ingen bra bloggning från min sida idag, ska bättra mig imorgon :) godnatt!


Don't Leave Me

Hatar att sova själv, det är så fruktansvärt tråkigt och jag kan aldrig sova. Bara vrider och vänder på mig och nu är jag dessutom hungrig och har ont i huvudet. Har dock hittat massa fina bilder från Gotland. Nu måste jag försöka sova, trots alla jävla tankar.

Här från ni en fruktansvär bild på mig men pappa och Tobias är fina.


Tack För Att Du Finns

Så sjukt hur mycket jag älskar den här skitungen, hur mycket han betyder för mig. Att höra hur han kommer innanför dörren hemma och skriker "äääär det någon heemma" och upprepar frågan ex antal ggr, att se lyckan i hans ögon när han får smaka choklad och att se han komma in till en på morgonen helt nyvaken och kramar en. Att se honom skratta är det bästa som finns och att se hur stolt han är med nymålade blåa naglar.. Helt enkelt världens finaste lillebror.


Nya problem imorgon

Nu ligger jag i sängen med hörlurar i öronen och tänker somna till "you are not alone". Man kan ju låtsas iallafall. Imorgon är det fredag men inte fan är jag glad för det. Kommer vara så slut körd.. Borde verkligen sova nu men trots det ligger jag och kollar massa saker på mobilen, som vanligt. Godnatt friends. Hoppas ni haft en bättre vecka en mig, för imorgon tar den slut och vi välkomnar helgen!

Världens bästa, mamma & pappa.


-


TRÖTT

Heeeej hopp, sitter just nu i min nya overall vi fick idag, är verkligen inte snygg någonstans i den, tyvärr. Måste skynda mig in i duschen och sedan ner under täcket för har inte fått bra med sömn denna vecka. Dock orkade jag aldrig städa rummet eller bädda rent idag så det är så stökigt och omysigt i mitt rum nu. Sov så gott, slänger in ett inlägg när jag har bäddar ner mig :D


Hemma!

Äntligen är jag hemma, dock väntar bara en massa plugg.. Är sådär allmänt grinig just nu och allt blir bara så himla mycket jobbigare då. Juste, ska städa rummet och bädda rent också.


True Shit Broe


Aj Aj Aj

Suttit på lektion i 1000 år känns det som och jag har jordens mensvärk.. Håller på att gå igenom 234323 frågor till provet (som dock är flyttat till nästa vecka tack och lov) och jag vill bara hem. Ikväll är det träning men just nu vill jag bara lägga mig under täcket och ligga kvar där. Har så ont i fingrarna också så lär ju inte kunna hålla i klubban :( sånt får man helt enkelt ta. Nu måste jag skriva av alla svar, hörs sen :)

Det gör ont ska jag säga er..


Natti natti

Nu ska jag och Malin gå och borsta tänderna sen krypa ner under täcket och somna till våran favoritlåt och sova gott! Imorgon blir det upp tidigt då jag bytt mitt indval från privat juridik till foto så har tappat min torsdags sovmorgon :( känns dock bra ändå! Nu somnar Malin snart så får skynda på, godnatt! ;)

Sexi ridtjej wopa


Världens Bästa Bästis


Fuck.Allt.


Mysmiddag med bästis

Jag och Malin har precis duschat och sitter nu och äter super god mat! Vi red lektion innan, markarbete och det gick helt okej :)


Föreläsningar

Sitter just nu på föreläsning 1 av 3 och mitt huvud håller på att sprängas.. Vi ska gå på ytterligare 2 och alla är 45 min långa. Bara att kämpa på. Slutar 11:45 :)


Dödstrött efter träning

Woho känns ändå jävligt bra att ha kämpat igenom sig en träning utan att vila (typ). Är dock jättejättetrött och har svin ont i fötterna.. Men annars är jag glad! :) nu ska jag in i duschen och mysa med min älskling.


Maaaa babes


Äckliga tisdag.

Sitter just nu på privat juridik och håller på att somna.. Har längsta dagen idag, går från 8:20-16:00.. Har dessutom två lektioner till innan lunch så kommer bli galen. Ikväll är det träning igen, bara att kämpa på trots att min jävla förkylning vägrar släppa.. :) nu måste jag plugga vidare!
En kvart kvar!


När lektionen inte alls är rolig


Tjejmiddag

Lite roligt att vi alla åt olika saker. Malin åt thai mat, Rebecca sushi, Rebecca och Agnes blodpudding (äckligt) och jag och Agnes sallad :) visst ser min godast ut hehe? Bilderna är från i lördags :)


RSS 2.0