Äntligen helg!

Ligger i sängen med Tobbe och ska snart sätta på en film, vet inte vad det är för någon för Tobbe fick välja idag :( annars har jag haft en mysig fredag men inga lektioner alls, föreläsning innebandy och simning. Så dagen har gått fort :) sträckte vaden på innebandyn så har så sjukt ont nu, kan inte ens gå ner för trappen...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3592311/images/2012/pic_50b920b19606ee4f27110e56.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3592311/images/2012/pic_50b920b19606ee4f27110e56.jpg" class="image">


Sängen

Har haft en väldigt mysig eftermiddag med Tobbe. Vi åkte hit efter skolan och köpte med oss kakor och smoothie grejer från Ica och myste hemma innan vi gick i nästan snöstorm för att hämta Albin, nu sitter vi alla tre i soffan med filtar och kollar tv! Mys onsdag! ❤ Men nu ska jag sova!


-


08:39

Mysigt att kliva upp imorse och det är massa snö ute, tycker det är helt okej med snö så länge det inte blåser så man får massa skit i ansiktet.. Sitter nu på fotolektion och tror inte vi ska göra speciellt mycket utan redigera våra bilder och det är jag klar med. Sen har vi svenska och då är det bara redovisningar och sen har vi lunch, är jättehungrig :(
 
 

~

Jag älskar dig så sjukt mycket, du är världens underbaraste kille. Finns inte ord för hur glad du gör mig knasboll ❤❤❤


Man blir ju lika lycklig varje gång -


-

Efter en riktigt mysig och skön onsdag ska jag och Tobias nu sova. Vi har ätit middag, badat med massa skum och sen fick jag massage och Tobbe killa på ryggen. Sen kollade vi klart filmen The Dictator och sen kollade vi Williams lista, han är ju helt galen alltså haha. Sen nu ska vi sova! Kjaaaaamar.


Onsdagar ❤

Har haft en väldigt mysig eftermiddag med Tobbe. Vi åkte hit efter skolan och köpte med oss kakor och smoothie grejer från Ica och myste hemma innan vi gick i nästan snöstorm för att hämta Albin, nu sitter vi alla tre i soffan med filtar och kollar tv! Mys onsdag!


Believe me


In my head

Nyduschad efter träning och en smoothie ligger jag nu i min säng, ska gå igenom några mattetal i huvudet och sen sova gott! Imorgon är det onsdag och veckans kortaste dag: 12:20. Onsdagar är faktiskt väldigt sköna då jag inte har någon träning och oftast inge plugg. Men min älskade lillebror ville att jag skulle hämta på dagis och det ställer man såklart upp på! ❤❤


-


Smoothie!

Gjorde nyss en jättegod smoothie! Den innehöll: mango, banan, vaniljyoghurt, is och mjölk. MUMS!


Portkod 1321

Har nu sett klart sista portkodsavsnitten och måste ju erkänna att det är jävligt sorligt. Vad ska man nu längta till alla dessa långa tisdags eftermiddagar? Hoppas verkligen att dom kommer ut med fler, det här går ju inte :)
 

Don't be afraid

Under dagen har jag samlat på lite extra krafter för att överleva eftermiddagen och kvällen och blev positivt överaskat när jag fick tillbaka mitt filosofi prov, C. Hade inte riktigt väntat mig det, hade hoppats på ett E men nu ska man inte klaga ;) Nu är jag hemma och ska kolla portkod, det sista två avsnitten! Egentligen har jag inte alls tid att logga in på datan då jag har matteprov imorgon, måste även skriva klart mitt CV. Sen ikväll är det träning, ska bli kul då jag inte spelat innebandy sen i torsdags! :)
 

14:24


Deppmode

Känner mig så jäkla äckligt värdelös just nu och orkar inte alls sitta kvar i skolan till fyra utan vill bara hem nu. Lägga mig under täcket och kolla film. Fan för tisdagar, fan för matte, fan för skolan, fan för allt.


CV

Blir en lugn kväll för mig och just nu sitter jag och skriver på ett CV. Spännande, spännande ;) Sen kommer Tobbe snart och vi ska vara barnvakt, inte lika roligt med en galen lillebror men han har sina stunder. Annars är det helt enkelt en lugn och skön måndag!

Lunch ❤


On my wAy home

Svin skönt att vara påväg hem nu och bara få komma hem och ta tag i plugg och sen ta det lugnt! :) har ingen träning idag då det är dm kvartsfinal som jag inte ska spela. Så ikväll ska jag hem till min älskling och ha en mys kväll! ❤


Världens bästa mamma.

Min mamma får mig alltid att bli glad igen, riktig toppen mamma. Fick äntligen beställa hem lite grejer från nelly nu som jag suktat efter länge :) Denna söndagen slutade ju bra iallafall! Sitter även och kollar Beck som är väldigt spännande, men får panik när man inte riktigt vet vem det är som är mördaren.. :(
 
Nu ska jag upp till mitt nystädade rum + nybäddade säng (!!) och sooova :) Har en kort dag i skolan imorgon, temadag där vi ska kolla teater typ, så det blir skönt.
 
Världens 2a snyggaste kille, min älskling kommer ju såklart först!

20:50


I feel good -

Tänkte skita i att springa men sen såg jag den här bilden och tänkte nu jävlar, så jag gick ut och sprang så nu känner jag mig nöjd :) Mötte även Malin och vi gick hem till mig och har precis kollat solsidan. Nu ska jag in i duchen och sen mysa mig ner under täcket!

I L S K A

Är så jävla förvirrad, arg och ledsen och vill egentligen inte alls blogga för det blir bara massa tråkigt. Men men, skulle egentligen ha sprungit innan maten men så helt plötsligt ropar mamma att det är mat så får vänta nån timme och se hur jag känner då, för just nu sitter jag och fryser och känner mig yr. Annar så ska jag börja plugga nu och sen lägga mig under täcket, kolla solsidan och film. :)
 

Running

Nu har jag städat klart mitt rum och funderar på att försöka hålla det städat ett bra tag, vilket troligen inte kommer gå ;) ska snart snöra på mig springskorna och springa, sen komma hem och äta tacos - mums. Sen ska jag spendera resten av kvällen med plugg, inte det roligaste men man har ju inte så mycket val :)


När syrran har bakat bullar ❤


25 november 2012

Har inte varit någon höjdare på bloggfronten men har inte riktigt orkat bry mig heller. Nu sitter jag iallafall hemma och äter korv med bröd till lunch! Sov hos Tobbe inatt och kom hem för en halvtimme sen. Idag ska jag ta tag i plugg och städa mitt rum, sen ska jag sätta igång och läsa teori. Ingen höjdar söndag för min del alltså.


Mysmiddag och fika

Är påväg till tunnelbanan för att bege mig hem efter en mysig middag på Kungshallen för att sedan fika på cafe 60! Fryser som tusan så ska bli skönt att komma hem och krypa ner under täcket! :)


Kvällsinlägg

Jag och Tobbe har precis kollat klart xfactor och sen såg vi Gustafsson 3trp och garvade ihjäl oss haha!! Nu ligger vi bara i sängen och myser, så skönt att det är fredag. Trotsade även benhinnorna idag och gick ut och sprang med Alva. Dock har jag så jävla ont just nu så det är smällen jag fick ta.. Hoppas det går över för det är fan ingen snäll smärta :( puss godnatt ❤

Var skapligt trött efteråt medans hunden nästan hade dubbelt så mycket energi, om man ändå kände detsamma liksom ;)


Bring it on girls -

 
Oj vad jag är sugen på att besöka A La Plaaaaya just nu!

-

Eftermiddagen spenderades med Emma och Carina i täby och avslutades med en fika, dock var det hur äcklig som helst men fika som fika, det var mysigt :) Nu ligger jag hemma, mätt och belåten efter att världens bästa mamma gjorde köttbullsmacka till mig, hur jäkla gott som helst ju! Senare ikväll ska jag hem till Tobias och bara mysa, kanske blir att kolla xfactor och bara ta det lugnt :)


Ledsen man blir när detta händer..


Äran att bära rbx hatt

Nu väntar vu på idrotten men jag ska inte vara med då jag har ont i benhinnorna. Börjar om 15 min och sen slutar vi halv tre, skönt det :) sen ska jag fika med Malin och Emma och sen hem till min älskling ❤


11:15


Friday and I'm in love -

 
Sitter just nu på dödstråkig samhällslektion, eller vi ska sitta här en timme och skriva nån grej men jag fattar inte det så har inte gjort nånting :) Är så jävla arg också för jag skulle ha fått reda på mitt matteprov idag men dom har inte rättat klart det.. Vilket betyder att jag måste vänta hela helgen, om det ens är klart till på måndag.
Jävla matte. Jävla lärare.

-


Godmorgon fredag

Vaknade precis och är så jäkla trött, somnade sent igår vilket inte alls var så bra :( vill bara släcka lampan och sova jättelänge.. Sjukt skönt att det är helg nu iallafall!


I min mysiga säng -

Ligger nu i min säng nyduschad och fräsch efter träningen. Var så sjukt jobbigt att träna idag då jag har fått ont i benhinnorna igen, och det gjorde inte lite ont heller :( men nu har jag bäddat ner mig och ska läsa lite vecko revyn, perfekt avslut på denna torsdag! Xoxo!


20:58


-

Träning i detta älskade regnväder!


Best feeling.


Never stop dreaming

Nu har jag spenderat största delen av kvällen framför datorn och fixat lite saker både här och där och lyssnat på musik. Ska snart börja packa ihop grejer för att åka ner och träna, ska bli kul faktiskt. :) Sen efter träningen ska jag bara ta det lugnt, läsa nya vecko revyn och sova gott! Imorgon är det fredag, helt sjukt underbart!!
 
Åh herregud, typ sötaste jag har sett.
 
 
 

Hellre ledsen med dig än glad utan dig


Detta gjorde någolunda ont ska jag säga er -


Nordea.se -

Hej vänner. Ska nu inte på nordea och kolla hur mycket pengar jag har på kontot, något som kommer göra otroligt ont i hjärtat ska jag säga er. Ska också kolla upp när och hur jag gjorde av med dessa pengar.. Annars så sitter jag här och kollar runt på grejer som jag verkligen vill ha och tänker "det kan jag ju köpa" och sen kommer på mig själv med att kolla nordea.se.. Nu gäller det, rätt skraj alltså..



~

Riktigt tur för oss att det slutade pipa så vi fick något gjort iallafall, så nu har jag hunnit skriva en kort sammanfattning så jag kan fortsätta hemma :) Vi slutar om tio min och då ska vi till Täby och äta för jag har glömt mitt matkort.. Sadface :( Sen har vi hela jävla eftermiddagen med Niklas då vi har både sociologi och samhällskunskap, slutar dock klockan tre så en ganska kort dag! Sen ikväll är det träning så förhoppningsvis blir det en bra torsdag.
 

La escuela -

Sitter just nu i bibilioteket och försöker skriva en uppsats men det piper uta bara helvete och det gör så sjukt ont i huvudet, det är inte direkt så att det slutar heller. Går inte så bra att försöka skriva med det här ljudet heller. Nej nu blir jag galen, mitt huvud kommer sprängas snart..
 
 

Feeling good ~

 
Just nu: Hade en jobbig tid att behöva väcka brorsan efter att han somnat i soffan och vi är barnvakt, men jag fick upp honom och nu är han pigg som en mört. Jag och Tobbe har nyss kollat de tre sista avsnitten av portkod och ska nu gå upp och kolla film, skönt att klockan bara är tio över sju! :)

One picture -

Här har vi en av bilderna jag fotade, det ska föreställa motljus med 3+3, alltså gyllene snittet. Låter ganska insatt men fattar de nada.

Hej där statistik -

Nu börjar statistiken höjas igen vilket känns otroligt skönt, då vet jag ju att någon läser :) Nu är jag alldeles snart klar med den här fotouppgiften men jag vet inte om jag är särskilt nöjd.. Tror faktiskt att jag har missuppfattat hela grejen och då blir ju allt jättekonstigt.. Nu ska jag kolla igenom alla bilderna igen och se om jag hittar något fint att lägga upp här, vem vet ;)

-

Nu har jag vart ute i stort sett sen jag kom hem och försökt första våran foto uppgift. Tagit massa konstiga foton som jag dock tror kommer vara värdelösa.. Det är skit svårt och man ska få med sig alla möjliga olika sorters ljus och kompositioner.. :( Måste fortsätta kämpa med lite bilder inomhus nu, seee you -

Vill ha, vill ha, vill ha. ❤


Skit onsdag

Hallåååå där, är så sjukt trött idag och orkar knappt hålla ögonen öppna :( har engelska till tjugo över tolv sen slutar jag. Är hungrig också, och Noel gör mig arg. Nej nu vill jag hem påriktigt, jävla skit dag.


Tisdags cupcake!

Firar med en cupcake efter en väldigt bra träning. Är nu hemma och ska duscha och sova, börjar tidigt imorgon med spanska :( något jag inte gillar men vad ska man göra liksom? Nu måste jag skynda mig så jag kommer i säng nån gång! Puss puss.


Gotte middag!


-

Heeeeey, sitter just nu på lektion men vi gör ingenting. Vi har grupparbete och vi har im realismen men fattar de nada. Snart ska vi ändå äta och sen ska jag Becca och Becca på innebandy uttagning för sm och dm och allt det där. Sen i eftermiddag har vi prov.. Kommer gå jättedåligt :(


Jag älskar varje minut med dig -

Ligger i Tobbes säng och läser filosofi, bara läser läser och läser för att försöka förstå något. Det sätter sig väl lite i skallen men fasen inte mycket asså.. Jag vill kolla solsidan och sova. Imorgon har både jag och Tobbe sovmorgon och vi ska gå hemifrån kl 9! På vägen till tåget måste jag även ta lite kort, lagom töntigt men vi har ett projekt på fotot och det är piss svårt :( nu måste jag fortsätta läsa. XOXO!!


F i l o s o F i

Orkar inte plugga filosofi, förstår ingenting och kan ingenting så det blir bara pannkaka av allting.. Men snart ska vi ut och köra en stund iallafall, och sen måste jag plugga trots att jag inte vill :( hoppas ni får en roligare måndag än mig iallafall..


When the weight of the world is on my mind, on my shoulders.
And I cant seem to find the peace I need. When the burden that in ground beneeth my feet is getting colder,
that is when you call me close to you.

Whenever darkness falls and I feel like I'm drowning. When every breath of air is hard to draw. Where my hearts feel like a stone and I'm struggling on my own. I turn around and find my strength in you.

You're alone, you are one in a million.
Every day in a world on your own.
When the battlefield is roaring with silence, just remember that you face the unknown - you're not alone.


-


Feel you broe


Måndags fest -

Kom precis innanför dörren och har satt på tv och tagit fram pepparkakorna för lite måndags mys. När pappa kommer hem ska jag ut och köra, omg lagom taggad asså! :D sen ska jag plugga kvällen lång, ingen träning då jag har filosofi prov imorgon..


Mina babes ❤


Engelska kan ta sig

Ska egentligen ha boksamtal om the road nu men hon har flyttat våran grupp så nu får vi sitta och vänta istället, anledningen till detta? - Ingen. Är as trött och irriterad och vill bara hem. Men har matte och utecklingssamtal med Nicke efter lunch så det måste jag gå på. Sen ska jag hem och plugga filosofi som jag för övrigt inte kan ett skit av, men det får gå.


Yesterday

Hade en väldigt bra kväll igår och imorse vaknade vi vid ett och vi tog bussen hem kl två! :) nu är jag hemma och ska börja tagga om för match, dock börjar den kvart i sju så ett tag kvar. Sen ikväll ska jag nog ta tag i lite plugg och sova gott!


Middag!

Snart ska vi äntligen börja äta, det väntas kyckling tacos! Dock saknas Rebecca r :( sen ska vi vidare på andra äventyr! Hoppas ni får en trevlig lördag för det ska nämligen jag ha!


Känns som om detta händer allt för ofta -


 
Är så otroligt glad för att jag har er och tror garanterat att dessa tre år på gymnasiet kommer ha varit de roligast i mitt liv. Kärlek till er brudar.

I hope you be good to me - saturday

Känns trist att statistiken bråkar när jag verkligen har all tid i världen att ge er massa inlägg men nu får jag ju inte ens någon respons från statistiken, sånt man får leva med. Jag ligger iallafall fortfarande i sängen och lyssnar på massa svenska rap låtar, vissa låtar man lyssnade på för flera år sen och kopplar ihop med den tiden. Ska väl inte vara uppe sådär överdrivet länge ikväll då jag behöver sömn :) Imorgon tror jag kommer bli en bra dag, ska börja morgonen med att springa då jag inte vågade springa nu när det var så mörkt, sen ska jag städa mitt rum (hehe gjorde aldrig det idag) och sen på kvällen ska vi tjejer hem till Aggep och käka middag och se vart kvällen tar oss!

Jag vill se dig le igen -


Ni två är verkligen inte att leka med


Hey -

 
Kan inte jag bara få sitta här i min säng med en mars i handen och 7up i glaset och vakna upp med hennes dröm kropp imorgon, utan att ens behöva röra på mig. Skulle vara världens lycka. Vill vara brun också, bajsvinter. :(

Kvällen räddad


Kos!

Längtar så sjukt mycket efter sommaren, planerna är att åka utomlands med mina bästa tjejer till Kos :) Tror det kommer bli så jäkla galet kul. Man blir så sjukt taggad av att se massa bilder på weheartit och tumblr också, helt galet! Aaaaaah, så nu får ni några bilder så ni kan bli lika taggade som jag är!
 

Det där var nära ögat

Höll på att få panik där ett tag när mitt internet la av, men nu är det tillbaka och jag kan fortsätta blogga - YÄH.
Nu ska jag leta upp lite bilder för att ge Rebecca den ultimata fredagskvällen på min blogg ;) Seeee yoou!

Hemmakväll

Kommer inte ihåg senaste kvällen jag var hemma och hade absolut ingenting planerat. Utan bara vankade runt i rummet för att komma på något att göra. Ikväll tror jag dock att jag ska städa mitt rum så det blir riktigt mysigt, sen vill jag ut och springa men kommer ju springa skita på mig för att det är så läskigt... :( Men iallafall, städa rummet och sen tror jag att jag ska kolla vampire diaries, det glädjer en alltid! Undra om jag kan gå så långt att jag pluggar? Hm... Det ska jag nog fundera ett tag på innan jag överväger det.
 

~ Summer 13 ~


Genom allt -


Come on statistik

Nu har min statistik krånglat igen och det står att jag inte haft några besökare idag, vilket iofs skulle vara väldigt sorgligt men jag hoppas att det inte är läget. Jag har precis ätit middag, premiär för pizzan från Oxenstiernas och den var bra! :) Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vill på bio men får se hur det blir med de. Kanske bara blir en myskväll med älsklingen!
 
 
 
 

Bowling!

Leder över Malin Dennis och Johan just nu och det känns lagom bra! :D Malin sviker mig dock och kastar i rännan.. Snart klara så bloggar mer då!


Friday!!

Börjar min första lektion för dagen nu och det är samhällskunskap! Efter de är det lunch och sen ska vi bowla på idrotten, wiho!! Är as taggad :D sen slutar jag, perfekt fredag mina damer och herrar!


Dinner is ready -

Nu ska jag snart äta middag, tack och lov för jag är svin hungrig. Dagen gick fort och matteprovet gick helt okej. Vågar inte säga något för det kan verkligen ha gott både bra och dåligt, så jag väntar och ser helt enkelt. Sen ska jag ner och träna, är otroligt taggad och ska bli skönt att få spela :) Tobbe är här nu också och vi har sovmorgon imorgon så det blir skönt!
 
 
Fryser som en gris så har min übersköna morgonrock på mig, kärlek!

-

Dagen har gått ganska fort och vi har bockat av en föreläsning och två lektioner. Ska nu på sista föreläsningen och sedan en timmes lektion och sedan är det matteprov för mig del, hyfsat nervöst :( efter det blir det hem och plugga lite och sen ikväll träning!! :D ❤


Living the dream


06:29

Vaknade för en stund sen och har nu krupit ner i sängen igen, denna gången med kläder på för att spara lite tid ;) Tobias sover och jag vill inget annat än att lägga mig under täcket och det är jättevarmt och sova hela dagen. Istället väntar en lång skoldag. Dock är det två föreläsningar som står på schemat så helt värdelöst är det ju inte ;) kan nog ligga här ett tag till om jag tänker efter, underbart ❤


True shit broe


Tobbe -


Matte!

Usch den där filmen var inte rolig, och vi har inte ens sett klart den. Malin skulle hem så jag vill inte kolla vidare själv, glöm det. Nu ska jag sätta mig ner med matteboken och plugga sönder. Fryser ihjäl också så får klä på mig riktigt ordentligt! :)
 
 

Onsdagsmys

Sitter och kollar film med Malin, The Road. Helt seriöst så är den typ värre än en skräckfilm. Dock måste vi se den för att vi egentligen skulle ha läst boken och ha samtal om den på engelskan. Man blir helt skakis av den här filmen, helt sjukt. Vi åt iallafall en sjukt god lunch/mellis! Egen plockad sallad på Ica när den är som bäst! :) Ikväll ska jag plugga matte medans Malin ska åka och rida, lyckosten.


After training

Efter en helt okej träning ligger jag nu under täcket med en hungrig mage. Måste sova om 2 min typ annars kommer jag aldrig orka upp imorgon, vilket jag iofs alltid säger och ändå sitter jag på den där jävla lektionen som börjar 8:20. Fast måste börja lägga mig tidigare så får väl börja nånstans :) imorgon går jag till 12:20 också så jag överlever förmodligen. XOXO!

Har Tobbes tröja på mig som luktar honom så nu kommer jag sova som en stock ❤


Kolbeinn

Världens finaste häst.
Saknar ridningen och Kolbeinn något sjukt mycket. Om man ändå hade all tid i världen till att göra vad man vill.

HoLa

Syster får stå för bilden.
Ska snart packa ihop grejer för att åka ner till sporthallen där vi först ska ha möte och sedan träning, taggilitagg.
 

Tumblr


www.mtldas.tumblr.com

-

 
Hur snygga får man vara liksom.

-


You say what?


Back To Business

Sådärja, äntligen har jag löst problemet. Man ska aldrig börja konstra med bloggen om man inte har något att göra de kommande 5 timmarna, det tar sån jäkla tid att få ordning på allt så jag blir helt galen alltså. Nu har jag samma design som förut men jag har tröttnat på den..
 
 

Hjälp

Herregud, ni behöver leta länge innan ni hittar en fulare header en min, måste göra något åt detta - SNABBT.

-

Riktigt snålt att visa en serie en gång i veckan på 10 min. Come on liksom.. Lite mer borde man få tycker man. Har precis vart nere och fått lite käk i magen, korvstroganoff med ris och har nu återfått min liggande position i sängen. Borde egentligen plugga men har noll motivation till det, är så sjukt trött också. Min träning börjar åtta och slutar tio, kommer aldrig komma upp i morgon bitti men det är en annan historia. Nu ska jag kolla på tumblr för att hitta fina bilder! Kjaaaaaamar.
 

PORTKOD!

Nu är klockan 16:52 och jag har precis kommit hem från skolan och det är 8 min kvar tills avsnitt 6 av portkod kommer ut, galet taggad nu alltså! Vet även att 5 andra sitter lika taggade hemma, snart så! :D Återkommer med upptadering när det är slut, ja vilket blir 10 över 5. Lol, lång serie.
 

Svenska

Började för 10 min sen med svenska och där har vi grupparbete :) men vi ska göra det hemma istället så nu ska vi kolla resor till i sommar woho!! Går till 4 idag vilket inte är lika roligt. Efter skolan ska jag plugga matte och sen är det träning. Hoppas ni får en bra tisdag, ciao!


Mitt liv ❤❤


Sovdags!

Äntligen krupit ner under täcket med min älskling. Är jättetrött i kroppen och i huvudet, inte riktigt min kväll tror jag men det är en ny dag imorgon. Dock går jag från 10-16 vilket tar på krafterna :( träningen gick helt okej faktiskt men var ganska slutkörd..

Har sorterat någorlunda i färg i min garderob hihi bra försök iallafall.


-


Present från Prag

Tack för den fina presenten padre, ska användas flitigt ;)


Over happy!!!

Var idag runt i hela Täby efter att hitta ett par nya Nike strumpor eftersom att min ena strumpa är borta. Alldeles nyss hittade jag den, åh är överlycklig nu asså! :D dock är den ena strumpan ny tvättad nu och inte den andra. Men vet ni? Det skiter jag i! Dom är återförenade ❤❤


Hemåt!

Mitt inlägg tidigare kom upp nyss men nu sitter jag på tåget hem mer Malin ock kubi. Ska hem och plugga matte nu och sen åka till Linus och plugga. Sen ikväll är det träning som gäller! :)


Matematik

Sista lektionen för idag är matte och slutar om en timme. Känns helt okej alltså! :) sen ska jag dock spendera resten av eftermiddagen men huvudet i matteböckerna men det är en annan femma. Nu måste jag lyssna på Ulfs fru, XOXO!


Godmorgon!


Du ljuger bättre än delfinerna simmar


Tack världens finaste!


21:37

Ikväll ska jag vara duktig och gå och lägga mig tidigt, finns inte en chans att jag kommer orka upp kl 6 imorgon annars. Så snart ska jag bege mig uppåt för att borsta tänderna och krypa ner under täcket. Sova innan halv elva, punkt slut.

Jag tycker om er.


Komsi Komsi

 

OMG

 
Längesen jag såg något såhär jävla gulligt.

Bästa mami.

Mamma räddade söndagen genom att säga att vi ska shoppa lite på ellos.se! Woho, så himla bra för jag skickade två länkar till henne i veckan på tröjor jag vill ha, så vi får hoppas att det finns kvar! :) Annars ska jag börja plugga matte snart men jag fruktar när den tiden kommer, men tyvärr måste jag ju. Och idag började jag kolla säsong 4 på Vampire Diaries, tyvärr måste man vänta en vecka tills nästa avsnitt kommer nu, vilket suger :( Nu ska jag internet shoppa, LYLLO MIG!
 

11 november 2012

Helt sjukt vad tiden går fort, det har redan gått ett år sen jag och Tobias blev tillsammans. Ett helt år med skratt, tårar, ilska, kärlek och lycka. Vi har hunnit med så otroligt mycket på ett år. Saker som har gjort mig till en bättre person. Är så lycklig över att jag har min älskade finaste pojkvän. Han är min bästavän och jag älskar honom så mycket att det gör ont. Tack för att jag får vara precis som jag vill och att du älskar mig ändå, tack Tobbe.

Luckiest girl -


Söndag

Kom precis hem från Tobbe där jag har spenderat största delen av denna söndag. Han överaskade mig med tidig middag med massa ljus tända och min favorit mat. Fick även en present med tre berlocker i. Ett M, ett med Tro Hopp och Kärlek och sen ett T. Världens bästa pojkvän har jag. Helt klart.
 
Nu sitter jag i köket och lyssnar på min lillebror som springer runt och är helt galen, fast han verkar ha väldigt roligt så får väl låta honom hållas :) han tar fram kylklampar och sätter dom innanför våra kläder så det är kallt.. Ja vad ska man säga.
 
 

11:00

Jag älskar min lillebror över allt annat, men när det är söndag och klockan är 9 så önskar jag att han fortfarande sov. Lyckades iallafall somna om till nu men skulle nog behöva mer sömn. Tobbe sover fortfarande så det får han fortsätta med :) Idag kommer pappsen hem från Prag och det är farsdag! Men det är ju också min och Tobbes 1års dag!! ❤❤ helt galet om jag får säga det själv. Nu har jag 7% procent kvar på mobilen så mäste springa efter laddare, XOXO!


Vampire ❤

Kan man ha en bättre lördag än att ligga under täcket med älsklingen och kolla vampire och äta smarties? Tror inte det. Inte en av Matildas-favorit-kvällar iallafall :) nu måste jag kolla vidare, är ruskigt spännande!


Mysmiddag!


4-4

Så surt att spela lika när vi gjorde en jävligt bra match. Det är bara att kämpa vidare till nästa match. Nu ska jag äntligen hem och bara få ta det lugnt med min älskling, har saknat honom jättemycket! :)

Bilden tog vi innan matchen så ni inte tror att vi är såhär glada.


Godmorgon!

Malin bjuder på brakfrukost så jag ska orka med matchen sen, det känns bra! Vi ställde klockan på 10 och 09:59 vaknade jag och kollade klockan, wow hel skumt! :) snart ska jag börja röra mig hemåt med min älskade cykel, han står där ute och väntar på mig. När jag kommer hem måste jag städa och sen har jag ju som sagt match. Sen ikväll ska jag och Tobbe mysa! :)

Min älskade lillebror har tappat sin första tand nu också, han är så stolt!


Dö mätt

Sitter nu och kollar x factor och har ätit upp våra sallader :) är sjukt mätt och det väntar mer godsaker! Nu ska vi se vidare när Awa sjunger!


Brådis

Två avsnitt senare och lite mat i magen fick jag helt plötsligt jättebrottom. Så måste in i duschen en snabbis nu och sen klä på mig och dittan och dattan! Vill inte sluta kolla egentligen men ja, plikten kallar ;)
 
 

Finaste!

När jag kom hem från skolan kom Albin från till mig och frågade om han såg någon skillnad i hans mun. Så ser jag hur en av hans minimala tänder är lös. Och han är så otroligt stolt och tycker att det är trolleri att den kan röra sig. Han är ju för jävla söt alltså. Världens bästa lillebror!

Homecoming

Så skönt att komma hem, lägga sig under täcket med min älskade morgonrock när man har vart ute och det är typ 25 minus. Nu ska jag kolla några avsnitt Vampire Diaries och sen städa mitt rum :) Det ser ut som ett jäkla bombnedslag här.. Sen ikväll blir det middag och fredags mys med mina girls, blir super bra tror jag!
 
Nu måste jag kolla avsnitt, seeee you later!! :D
 
 
 

-


Wopa

Tack och lov så fick vi redigera bilder på lektionen istället, så har nu suttit i typ en timme och redigerat bilder från svartvitt till svartvitt med vissa färger, ah ni fattar ;) Är hungrig nu också.. Men har handledartid och samhällskunskap innan lunchen.. Och efter lunch är det idrott, vi ska spela handboll vilket kanske inte är det roligaste som finns om man säger så. Får nog ta och köpa mig en mackis, hihi.

Fredag!

Nu sitter jag på fotolektionen men vi har inte börjat än. Hoppas verkligen inte han ska stå och prata hela lektionen igen för då blir jag galen. Drack lite kaffe imorse iallafall så jag hoppas att jag håller mig vaken hehe :)
Helt sjukt vad veckan har gått fort, redan fredag liksom! Vill verkligen ha helg och bara sova uuuut.
 
 
Här har ni en bild jag tog på Agnes för några veckor sen när vi skulle fota porträtt :)

Beauty sleep

Tror jag gjorde ett smart val i att inte klicka igång ett avsnitt ikväll, det hade bara slutat med minst 4 st till innan jag hade somnat. Nu ska jag istället försöka sova, upp tidigt imorgon igen och sitta på den där förbenat tråkiga lektionen. Hoppas inte han snackar hela lektionen igen imorgon för då kan jag lova att jag kommer somna. Så jag säger godnatt nu och stänger av datan och allt det här, måste få någolunda sömn :) GODNATT.
 

-


Mums -

Skulle inte sitta helt fel med denna just nu. Har faktiskt svårt att bestämma mig vilken som ser godast ut. Choklad är ju mums med stort M men den med jordgubbar ser mycket fräschare ut!
 

21:52

Ligger nu nerbäddad i sängen efter träning och dusch. Skulle verkligen ha stannat här från första början och skitit i den där jävla förbaskade träningen. Fan. Nya tag under natten så ska det gå bra ska ni se. Nu tänkte jag läsa lite bloggar och sen sätta på ett avsnitt.. Dampdadada.. Vampire Diaries, yääää. Något positivt iallafall :) Och innan detta blir någon såhär depp blogg så slutar jag, pussssss och kram.

Ojojoj.


I lost you

 
Har tappat bort min ena strumpa, min favorit strumpa. Blir galen. Letar överallt men hittar den inte. Så nu måste jag köpa nya. Känns ju hur jobbigt som helst :(

Vampire Diaries.

Herregud, jag är helt besatt. Jag och Tobbe kollade ju säsong 1 och 2 i somras, eller ja, Tobbe har redan sett det för länge sen men han var så gullig att han kollade om det med mig :) Så nu har jag äntligen börjat kolla på säsong 3 och jag kan inte sluta kolla. Var tillochmed tvungen att ta med middagen upp för att fortsätta kolla, är redan på avsnitt 11 hehe.. Men det är så sjukt spännande. Nästan, men bara nästan, så att jag skippar träningen för att krypa ner i sängen och trycka på play till avsnitt 11,12,13,14 ;)
 
Nu måste jag dock börja packa lite grejer för jag ska ju som sagt inte bädda ner mig i sängen för att se vampire diaries ( :( ) för jag ska träna, woho. Seee yoou laaater - blognight!
 

Påväg hem!

Ganska skönt att sitta på tåget hem nu efter att ha slutat kl 11 och ätit chicken nuggets i skolan för att sedan försöka hitta något i Täby. Blev galen på Malin också för hon total vägrade att svara i telefonen så uppstod lite problem där kan man säga, men nu är vi iallafall påväg hem! :) så nu ska jag bädda ner mig i sängen med vampire diares och en mars glass, mums!


Frukost!

Hade seriöst jordens tråkigaste fotolektion imorse, höll på att somna varannan sekund. Nu väntar vi på sista lektionen för dagen och en macka på det :D


Kladdkaksdagen!

Igår var det kladdkaksdagen så jag och Malin var självklart tvugna att göra en ;) den blev sjukt god ska jag säga er!


Bad girl

Godmorgon! Har fått skäll av Rebecca så nu är det dags att blogga. Har precis fixat klart mig och bussen går tjugo i så har gott om tid att göra vad jag vill :) idag börjar jag 8:20 med foto och sen har jag svenska och slutar 11, en helt okej dag! Sen ska jag plugga matte och ikväll är det träning :)


Tisdag!

Inte riktigt orkat blogga idag pga av olika skäl men här är jag :) Ska dock kolla film med älskling nu, Man in black 3. Sen ska vi sova! Har precis skrivit klart min spanska text också så det känns skönt!
 
 

Sjuk.

Vaknade imorse med världens huvudvärk och bestämde mig ändå för att pallra mig ner och få i mig något att äta. Slutade inte så bra så det blev att jag stannade hemma. Så otroligt jävla typiskt med tanke på att jag var så sjukt taggad på att verkligen göra saker den här veckan, träna och plugga. Och så blir jag sjuk. Nej fyfan, nu måste jag ta något att äta iallafall :)


Godmorgon!

Saknar Lanzarote..
 
Godmorgon! Tisdag och nya tag, det här klarar jag :)

Tävling!

 
Jag är med och tävlar om detta armband hos http://blogg.veckorevyn.com/johannathastrom/ :)
Var gärna med och tävla ni också, finns massa att välja på!
 
Här är en direktlänk till tävlingsinlägget:
http://blogg.veckorevyn.com/johannathastrom/2012/11/05/westyle-tavling/#comment-82
 
 

Favorite -

Något som jag verkligen älskar är alla dessa peplum toppar och klänningar. Har själv minst 4 st och köpte häromdan en klänning (dock lämna jag tillbaka den). Men det är helt klart mina favorit toppar, helt perfekta! Det finns att köpa lite här och där, Topshop vet jag har massa olika färger, Bikbok, Lindex, massor! :D
 
 
Den här måste jag köpa, dösnygg!

Hemma!

Nu är jag hemma från träning och har hunnit göra lite situps och grejs hemma och ska snart hoppa in i duschen och sen plugga! Har sovmorgon imorgon så kan lika gärna unna mig lite tid uppe så jag slipper plugga imorgon :) Jag kör taktiskt vettni. Är helt slut i kroppen, har ju inte tränat på en vecka och herrejöses vad det kändes. Kändes som att jag skulle tappa innebandy klubban men det var en riktigt rolig träning och gick helt okej :) Dock har jag börjat få ont i ryggen igen.. Not good :( Äsh, nya tag! Tisdag imorgon!
 
 
Det här skulle sitta riktigt fint just nu, helt sjukt vad fräscht det ser ut! Dock vet jag att det aldrig skulle se likadant ut om jag försökte mig på det där själv ;)
 

-


Motivation

Den här bilden ska jag titta på varje gång jag blir sugen på godis eller gottesaker. Där kan vi snacka snygg kropp enligt mig :)

Filosofi

Ska precis fortsätta med min filosofi grej innan jag ska packa grejer för att åka ner och träna, äntligen ska jag röra på benen igen. Ska bli så skönt att få komma igång igen och verkligen satsa. Nu måste jag dock ägna för mycket tid åt skolan (enligt mig) och göra klart dessa grejer. :)
 

~


JAG ÄLSKAR DIG

Han är mitt allt, min andra halva, min bästakompis, min pojkvän, min livsglädje, min favorit. ❤❤


Sleeping beauty

Otippat att man inte kan sova när man ska upp 06:00 imorgon.. + att jag sover själv, brukar inte kunna sova förens vid 2 eller 3 då, vilket inte alls är kul. Nu börjar jag bli hungrig också. Jävla bajs söndag. Ge mig en hel månad höstlov.

Saknar att ha Tobbe i sängen och få bråka om täcket eller om fönstret ska vara loppet eller inte..


Ångest med stort Å

Nu är det ångest påriktigt ska jag berätta för er. Söndagsångesten är värre en någonsin, skola imorgon + matteprov. Helt sinnes vad jag bara vill skita i den där förbannade matten redan nu.
Hade en bra shoppning dag iallafall, jag, mamma, Emma och Linnéa var i Stinsen och fick med oss lite gott och blandat hem! Bl.a en jacka, skjorta, blus och kofta :) Helt klart nöjd och det gjorde mig väl lite gladare iallafall.
 
 

~ ❤ ~


Movie time!

Heeeeey, ska nu alldeles precis kolla film men vi vet inte vilken film än, antingen blir det The Switch eller Snuten i varuhuset eller Wild Hogs, det är svårt att välja ju.. :( Det fick bli Wild Hogs, woho skriver om jag får tid senare. Måste ta vara på denna lördag då det känns som en evighet till nästa lediga kväll.

Wiho!!


Kurs

Satt ju som sagt på kurs i 100 år känns det som men det var bara 4 timmar. Det var intressant och ska bli skönt att komma igång med allt nu, tog syntestet på en gång efteråt och hade perfekt syn :) så nu ska alla papper skickas in så att vi får tillstånd att köra! Awesome!
Just nu håller jag på att fixa massa i mitt rum, städar och trixar lite men Emma och Jessica har helt plötsligt en frisörsalong här inne vilket hindrar min städning.


-


- Sleep tight -


Sommar 2013

 
 
Det skulle inte vara helt fel att få vara utomlands nu, sola, bada, partaja och bara njuuuta.

Älsklingar nr 2.

Bild från tumblr.
Efter Tobbe så är dessa mina favoriter, så otroligt sköna att man vill ut och springa varje dag (not). Nej men älskvärda skor, helt klart.

Mitt allt.

 
Höll på att rensa bilder på datan och hittade den här. Snart ett helt år tillsammans, ett år av skratt, tårar och minnen. Kan inte fatta att tiden har gått så otroligt fort. Kommer fortfarande ihåg första gången jag såg den där blonda killen kliva på tåget, en kille jag aldrig någonsin sett tidigare men som tydligen skulle komma här och ta en stor del av mitt liv ;) Jag tror på att kärlek vid första ögonkastet finns, det kanske inte alltid är lätt, men det finns. För jag kan inte säga annat än att jag föll för den där blonda killen ganska fort. Min andra halva.
 

Holabandola!

Man kan inte annat än att älska min säng alltså, om man läser min blogg så ligger jag 75% i sängen när jag bloggar hehe. Men man kan ju inte låta bli att slänga sig ner bland filt, täcke och kuddar, speciellt inte när det är så jävla svin kallt ute :)
 
Ja, skulle väl fixa ett snyggt intro till att jag ligger i sängen nu igen iallafall (ovanligt) och har precis kollat klart xfactor. Bryr mig inte så mycket om vem som åker men tyckte synd om honom när han börja gråta, har redan glömt vad han hette.. Aja, inte min genre ;)
Nu ska jag kika vidare bland lite inspirations bilder och sedan sova! Glöm inte kolla in www.mtldas.tumblr.com!
Massa härliga bilder!
 

Fredag

Ligger och kollar xfactor men nu är det sån där väldans lång reklam så jag tänkte ta en varm dusch och sen sova, ska upp hyfsat tidigt imorgon så.. :) xfactor är inte alls lika roligt att kolla på längre, så himla mycket roligare att kolla när folk är sådär brutalt dåliga osv. Nej nu ska jag in i en varm skön dusch, fryser ihjäl :(


Paul ❤


Ångest

Det här är nog enda fredagen jag känner ångest över. Fredag, Lördag, Söndag sen är vi där igen - skolan. Det räcker verkligen inte med en veckas lov. Det är alldeles för lite. Det enda vi hinner med är att ställa om dygnet för att sedan behöva vända helt upp och ner på det när skolan börjar. Nej usch och fy, röstar helt klart för att ha skola lördag-söndag och ledigt måndag-fredag. Skulle vara en dröm.
 
Nu ska jag snart hem till min kusin för att plugga matte, har prov på måndag. Ångest igen.
Sen ikväll blir det bara lugnt, kolla xfactor och äta gott. Tror att jag håller på att bli sjuk, fryser hela tiden och är allmänt trött, men det är inte riktigt läge för att bli sjuk nu så jag hoppas inte det. Imorgon ska jag och pappsen på handledarkurs så att jag kan börja övningsköra sen, woho! Fast vi har fortfarande ingen bil, vi har bara automatlåda.. Men när farmor och farfar flyttar hit så ska det börja köras ordentligt! :) Nu blev det ett himla långt inlägg men nu måste jag kila, kjamkjam!
 
 
Såhär känner jag nu.

Sommar!


Ted!

Nu sitter jag och Tobias på tåget hem från Täby. Vi kollade filmen Ted och den va jättebra :) nu ska vi hem och mysa, det är ju en dag imorgon också och jag måste plugga matte.. Ciao!



Godmorgon

Som vanligt så raderas inlägget när jag inte har kopierat det.. Blir så förbannad. Just nu ligger jag i sängen hos Tobbe och vi har nyss vart ute på en hyfsat lång promenad med hundarna :) snart ska vi hem till mig för att göra oss i ordning för att åka till Täby. Där ska vi kolla lite kläder, äta och sen se Ted! :) blir nog en riktigt bra dag.

Bilden är från igår hemma hos min kusin :)


RSS 2.0