Mot staden

Nu sitter jag och Agnes på tåget in mot stan för att möta Rebecca x2 och Malin för middag, är döhungrig! :) hoppas ni får en rolig kväll trots att regnet öser ner (något jag dock älskar).


Middag!

Ikväll väntar en mysig middag med underbara vänner inne i stan, så måste snart börja göra mig iordning! :) har fortfarande ont i halsen men äta orkar man alltid hehe.


Regn

Så skönt att komma hem och sätta på sig myskläder efter att ha vart ute i regnet!


Till saga

Slänger inte ett inlägg för att min älskade vän tjatar så mycket.. ;) sitter just nu på samhällskunskaps lektion och efter det är det lunch, hamburgare! Efter det är det idrott men jag är sjuk så det bådar inte gott för mig. Ganska skönt att slippa idrotten men missar dam dm i helgen vilken inte alls är kul :( ..

Nu måste jag lyssna lite, kan ju vara något viktigt!

Det regnar idag också, ÄLSKA! Jag valde dock helt fel skor - ballerina.. När jag är sjuk dessutom.


Nu kör vi igen

Påväg till träningen nu och känner mig väl lite sisådär taggad.. Hade lång dag idag och det tar kål på mig. :) blir ganska tråkiga inlägg men jag ska bättra mig!


Träning

Mår super illa och har jätteont i magen men sitter trots det och väntar på att min fina vän Linda ska dyka upp och träning står på schemat! Mina nya skor invigdes igår så jag är redo! Dock första gången jag springer i dom idag, hehe! ;)


Helt sluut

Sitter i bilen påväg hem från två matcher nu, är dötrött verkligen.. Första matchen var lika och andra förlora vi, men vi är ändå vidare! :) det blev lunch på Ikea också, smaskens!


Godmorgon

Nu sitter jag och äter frukost och laddar för match, Linda kommer förbi om 50 min så får börja ta reda på alla mina saker nu. Hoppas att ni får en bra dag, själv spelar jag två matcher så är borta hela dagen :)


Lördagsmys


yesterday

Igår spenderade kvällen och natten i Boda då jag och Malin jobbade på en 40års fest, kom hem till Tobbe halv sex imorse, lagom utsliten hehe ;) nu är jag och hos Tobbe och vi ska snart åka hem till mig för att sova där. Imorgon är det dj dm samling 08:00 så ja, sova måste jag göra!


woho

Äntligen! Nu bloggar jag från mobilen och fy så skönt det är :) nu blir det mer upptadering ska ni se!


hello there

Jag lever! :D Har faktiskt inte alls haft tid att sätta på datan, logga in på blogg.se och skriva ett inlägg. Jag är ledsen men tiden räcker inte alltid till. Har som sagt jobbat i kyrkan hela helgen och sedan pluggat matte, idag var det min första skoldag. Eller jag gjorde mitt matte nationella idag och sedan åkte jag in till stan med min älskade Tobbe. Imorgon börjar jag på riktigt, buhu..



Så fort blogg.se appen börjar fungera för mig så kan jag lova er mer upptadering :)


no time

Har egentligen ingen tid alls att underhålla er med dagens gottigheter, kan säga att jag är helt slut och har spenderat hela kvällen i sängen med matteböckerna, har även fått in en hel del så känns super bra. Klockan står på halv åtta imorgon så det blir att kämpa sig upp, NU: duschen :)

tired

Gud, jag känner mig som tröttast i världen typ.. Började dagen med att åka och handla som sagt, och det tog tid kan man säga. Nu ligger jag här med Tobbe och vi ska gå upp och mysa med massa gottigott. Blir galen att inte appen funkar, men så fort den gör det ska jag bli bättre på att upptadera, det kan jag lova!


brister

Nu brister det, skulle ladda min mobil med en ipod laddare men det funkar inte utan står bara att det inte stöds och blablabla. Har 16% och behöver verkligen till imorgon, får panik. Sen funkar ingenting med den här jävla bloggen, och fattar ingenting. Nej borde nog bara sova nu, godnatt och hoppas ni har haft en bättre kväll än mig :)


Åh Saga min gosegos.


panik

Jag har ju som sagt kvar min blogg på gamla verktyget eller hur man ska förklara, alltså att allt ser fortfarande likadant ut. Hur gör jag så att bloggen flyttas? Kan någon snäll själ berätta det för mig tack :)

hjälp

Jag tror jag har insett vad problemet med min app är, jag skapade en ny blogg för att se om det funkade. Vilket det gjorde, och då bloggade jag även med ny blogg.se. Men det gör jag inte på den här bloggen, är det därför det inte funkar? För jag har kvar gamla "looken".. :(


steve kardynal



Haha så jävla bra, hans videor är helt sjuka :D


hell yeah

OMG, jag ska typ vara glad att jag lever idag. Nej men påriktigt, träningen igår.. U S C H.

Men jag och Linda klarade det, vi sprang fucking jävla 4 km. Okej, det gick inte fort, men runt kom vi och fyfan, trodde seriöst jag skulle svimma och spy samtidigt. Men nu ligger jag här i sängen, träningsvärken går inte att undvika men jag är glad ändå! :)

Idag har jag först träffat min efterlängtade Agnes! Vi möttes på en lunchdejt på våran älskade donken, efter det kika vi runt lite i centrum. Fick med mig en kalender och en penna hem, behövligt inför skolan. Måste verkligen börja skriva kalender, så kanske jag hinner plugga till mina kommande prov..
Efter det var jag på möte med kyrkan då jag ska jobba torsdag-söndag, dagtid istället för att vi skulle åkt på läger. Kommer troligen få lika mycket i betalt så jag är happygirl. Sen åkte jag på möte med innebandyn och nu är jag hos Tobbe och åt tidigare en sjukt god middag, typ som tacos fast man har kyckling bitar istället för köttfärs, dögott. ;)



Söt jag var, tandställning och allt! :D


LYCKA








En bild säger mer en tusen ord.


dreaming

Drömde en jättehärlig dröm också. Jag befann mig i ett stall med ridkläder och skulle rida min medryttarhäst Kolbeinn, och helt plötsligt var jag anmäld till en 1.30 klass i hoppning. Jag sprang runt för att köpa vita ridbyxor och allt som man har på tävling, det var världens stress och jag skulle försöka lära mig banan. Det var ingen som kunde berätta banan för mig så jag fick själv fota den och sen sitta och nöta in den, och det var hur konstiga vägar som helst haha! Efter ett hinder, en trippeloxer, skulle jag lägga en volt och hoppa det åt andra hållet också. Jag var ruskigt nervös eftersom att Kolbeinn är en islandshäst, okej att han är en duktig hopphäst också men senaste gången jag hoppade bana med honom så slängtravade han, töltade eller bara galoppera jättefort för att han inte kunde gå samlat i galoppen, lilla busfröet. Men så rycker Tobbe till i sömnen och jag vaknar upp.. Ur min dröm.. Så jag hann aldrig hoppa den där 1.30 banan.. Hade varit kul att se hur det hade gått haha.. :)


godmorgon

Idag är jag pigg! Woho :) Solen lyser ute och jag och Tobbe ska snart ut och njuta av den, toppen! Efter det så blir det nog hemfärd för att fixa iordning dittan och dattan innan jag ska iväg på möte och sedan träna!
Måste hem och ladda min mobil också, den är stendöd.. Jag har iofs en laddare här, en trasig som man måste hitta rätt läge med sladden för att fungera, och igår när mobilen redan hade dött så kunde jag inte hitta det läget. Vilken resulterade i att jag tillslut blev så arg att jag drog sladden i två delar.. Smart :(


peace

Nu ska lilla jag sova :) Imorgon ska jag försöka vara flitig på bloggfronten! Dock ska jag på möte och sen träna, men jag gör så gott jag kan. xoxo, M



Såhär as dreggig bild men jag älskar oss ändå :D


nostalgi

Vad är kärlek?
Hjälp vilken svår fråga .. Men jag försöker. Kärlek för mig är mina vänner och min familj. Innebandy och hästar är också kärlek för mig. Jag har dock väldigt svårt för att bli kär, alltså kärlek på det sättet. Jag har bara varit kär en enda gång påriktigt och då gick jag i trean, men tro mig. Jag var kär. Benen blev spagetti och jag vågade inte prat.a Men men, det var kärlek när jag var liten. Nu är all kärlek mina älskade vänner, familj och intressen. Sånt som står mig nära.
23/3-11

För mer en ett år sen svarade jag på frågan "Vad är kärlek" på min gamla blogg. Känns sjukt att läsa det när jag idag är så upp över öronen kär i min älskade Tobias, och då hade jag ingen aning om vilken känsla det skulle vara. Kärlek för mig är fortfarande mina vänner, familj, Tobias och det som står mig nära! :)


ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR

Jag bara ääälskar att känna mig såhär glad :D
Just nu sitter jag och läser min gamla logg, kollar bilder och lyssnar på gamla låtar. Åh så mycket nostalgi.
Saknar det enormt men samtidigt så känns det som att det var 100 år sen, kommer komma upp lite gamla bilder här senare, jag var ju såå söt. Hehe! Ville bara skriva ett inlägg och informera er om hur HAPPY jag är! :D


omg







Helt seriöst, ge mig en hundvalp nu. Dom är så söta så man dööör.
Tror jag ska smyga ut med Alva (en av Tobbes hundar) när hon mensar och hitta en snygg man till henne och.. OUPS, Alva ska få valpar ;) Låter som en toppen idé!

Bilder från: www.weheartit.com


godkväll

Har haft en fullspäckad dag och inte kunnat blogga eftersom att min blogg app fortfarande krånglar. Jag och Tobbe var tidigare idag ute på en långpromenad ute med Alva, blev typ döds trött fattar inte min kondition :) Nu ligger jag i sängen med mina älskade smarties, måste fan trappa ner på dem alltså.. Men Tobbe har också börjat älska dem haha!


godnatt

Nu ska jag kolla film med Tobias och sen sova, hoppas ni får en trevlig lördag. Jag är trött!
Godnatt!


I LOVE YOU



Världens bästa killar. Åh vad bra dom är!


middag





My dinner friends. Vet inte varför men mat är så otroligt roligt att fota :D Det blir liksom bra typ, ah vet inte men roligt tycker jag iallafall att det är.


hon är heeemma



Åh, äntligen är mitt lilla troll hemma. Saknat henne så otroligt mycket.
Världens bästa gull Agnes. :D


min dag

Idag är det min och Tobias dag, som varje månad den 11 hehe. ;)
Jag vaknade med frukost på sängen, blev hur glad som helst!
Efter det har vi legat ute och solat men båda vi tröttnar så jäkla fort så vi gick in.
När man inte har en pool eller vatten att svalka sig i så blir det lätt väldigt tråkigt att sola, det blir liksom för varmt. Men nu har solen gått i moln så vi missar ingenting iallafall.

Idag ska jag plugga, låter super roligt jag vet.. Men måste verkligen klara matten så det gäller att ligga i. Annars så blir det hemmakväll med mys och film.


Så lycklig med dig.


nio månader

11/11-11
Det går inte att förstå, tiden går så sjukt jävla snabbt samtidigt som det känns som att jag har känt han sen jag lärde mig prata. 9 månader, det är tiden ett barn ligger i magen. Förstå då att jag har spenderat 9 hela månader med en kille som jag mår så jäkla bra med, min alldeles egna Tobias. Han gör mig så lycklig att jag spricker och varje dag med honom är underbar. Ni som vet hur det är att vara kära förstår nog, den känslan är helt klart enastående. Tänkte dela med mig av lite bilder från våra nio månader tillsammans. Är så glad att jag har honom.




sovdags

Nu orkar jag inte vara uppe längre, går och lägger mig! Puss!


weheartit

Helt klart en av mina favoritsidor, älskar att sida och drömma mig bort bland härliga semester bilder eller på gulliga kärlekspar. Det är som att bilderna inte finns, fast dem finns rakt framför mig. Och så alla texter som kan stämma in på pricken, suverän sida iallafall, gillar starkt. Så, ni som inte har varit inne där, gå in på - www.weheartit.se, du kommer älska det!



Har så sjukt många bilder därifrån, flera album nästan.


friendship - M


bravo matilda

Tror att jag börjar få ordning på bloggen nu iallafall, super :D
Men kan fortfarande inte blogga från mobilen vilket gör mig vansinnig.
När man ska logga in står det;
Användarnamn:
Lösen:
Vad är det jag ska skriva i på användarnamn? Är det hotmail eller blogg namnet? :)
NEED HELP.


euw

Tänkte berätta för er om min "hemska" semester på Gotland förra året, ni kanske förstår vad jag menar när ni ser bilderna.

Jag hade iallafall legat ute hela dagen, andra eller tredje dagen måste det ha varit, och det var sjuuukt fint väder. Jag solade på rygg väldigt länge och när jag sedan la mig på mage så somnar jag med halva ansiktet i solen. Jag tänkte ju självklart inte mer på det men på kvällen blev det väldigt rött, men jag var super glad och tänkte bara "bra, det här är brunt till imorgon". Nope..
Såhär vaknade jag nästa morgon..



Efter några dagar då jag smörjt in med massa fetto saker så såg det bättre ut, men huden började lossna. GISSA vad det kliade..



Så jag säger då de, hädanefter solar jag med MUCHO solkräm i ansiktet. Eftersom att det här redan har hänt mig (hänt mig 2 ggr nu) så kommer det alltid att hända. Därför viktigt att jag smörjer in mig.


saknade häst




Kollade igenom datan på gamla bilder och hittade dessa från förra sommaren på Kolbeinn.
Min fina medryttarhäst, han bor numera nånstans på Kristinas landställe (my friend och hans ägare).
Riktigt härlig häst det här.


myspys

Just nu: Ligger i sängen med datorn och Tobbe spelar. Vi åt middag tidigare och efter det skulle vi kolla film, Big mama 3, men jag somnade så vi gick och duschade istället och nu ska jag ägna mig åt bloggen, bra va?
Ska försöka fixa så mina smilisar är gula, ser så trist ut med gråa smilisar..


gratulationer

Måste passa på att gratta min bästakompis på 17års dagen, min fina Malin! Bara 365 dagar kvar tills 18 och allt vad det innebär.


bad work

Förlåt för dålig upptadering men har varit hos Emma sen igår och inte haft tid att blogga då min blogg.se app inte fungerar. Blir så irriterad, har tagit bort den flera gånger och laddat om den men det funkar inte. Någon med samma problem? :(

Är just nu hos Tobbe och vi är hemma själva ikväll så det blir att köpa pizza och bara ta det lugnt.
Vad ska ni göra?


Douglas Booth



panik

Får just nu bara panik på min blogg, ingenting funkar som det ska och jag orkar inte fixa det nu. Jag får försöka imorgon eller nånting, men nu ger jag upp. Gn.

kvällstalk

Jag kom på mig själv med att inte ens ha berättat vem JAG är.
Jag heter iallafall Matilda och bor några mil utanför Stockholm i Åkersberga. Här lever jag mina snart 18 vintrar med mina vänner och min älskade pojkvän Tobias. Jag går gymnasiet i Täby, närmare bestämt så börjar jag 2an på Tibble Fristående Gymnasium om snart 2 veckor. På fritiden spelar jag innebandy och umgås med mina vänner, pojkvän och familj - så mycket tiden räcker till alltså.

Finns väl antagligen inte så mycket mer att berätta, allt kommer ju lite eftersom ;) Men hoppas ni fick en bättre bild om vem jag är.



vill snöra på mig skorna och dra ut på en gång





Gäller bara att hitta den där jävla motivationen.


true shit


tävling!



Var med och tävla ni också, här har ni en länk direkt till inlägget - http://www.ponnysanning.se/?p=10333

happy

Älskar känslan av att vara lycklig, allting är verkligen på topp just nu. :D Så tänkte nog krypa ner med älskling i sängen till en bra film och bara mysa. Imorgon har jag ingenting speciellt planerat, kanske ska hem till Emma om hon bjuder in mig hihi, annars ska jag nog träffa Malin då jag aldrig hann det idag. Ha en bra kväll finisar, ni lär nog se fler inlägg här på bloggen innan kvällen är slut, är super taggad på att blogga! P&K


woho!

Den här kvällen kan ju inte bli bättre:
REGN, TACOS, SMARTIES, ÄLSKLING + att jag lyckades fixa smilisar, woho :D

jag är i himlen







Omg, så otroligt överlycklig. Jag har världens bästa pojkvän, helt klart!
Och syster min sponsrade med ett paket, bästa!


min älskade vän



Åh här har ni han, min Dino. Har haft han så länge jag kan minnas, och mami och papi säger att jag måste göra mig av med honom för att min lillebror inte kan ha han i sitt rum längre. Japp, välkommen in i mitt rum igen Dino, för dig lämnar jag då inte hihi!


väntar en underbart god middag





Och ja, mina damer och herrar - TACOS blir det!


älskade väder

Åh det regnar, åskar och blixtrar. Min kväll kan inte börja mycket bättre.
Älskar nämligen när det regnar!


internetshopping

Just nu: Sitter och kikar på lite kläder på internet, hittat bl.a några tröjar på www.H&M.se och ska nu kolla vidare på www.ellos.se. Men har ingen aning om hur mycket pengar jag har på kortet så får kolla upp det innan.


amajgad




Tänk om man bodde såhär, bjuda över massa kompisar och bara "tjena, här bor jag".
Blir galen för att det ser så otroligt underbart ut.


vill utomlands




Hur härligt ser inte det här ut? Fy.. Vill till sol och värme och massa gott.

Bilder från: www.weheartit.com


godmorgon!

Ny dag idag, fortfarande lika sliten och trött. Kunde inte sova igår med tanke på att jag sovit hela eftermiddagen, så det var inte så skönt med en snarkandes Tobbe bredvid sig. Vi började dagen med en promenad med Alva, sen åt vi frukost och nu tar vi det lugnt. Ska snart hem för att träffa Malin och gosa. Ingen träning för mig ikväll då jag känner att jag inte orkar det, medicinen gör mig bara så jävla trött.

P&K


världens bästa



Här har ni en video på mig och min älskade pojkvän. Dock gjorde jag den här ganska snabbt och hade ingen annan låt på datan så det låter som en sorglig video, men nejnej.


åh mina älsklingar



Är så jäävla sugen på smarties, helt galet. Skulle vilja ha ett helt badkar med dom.
Så goda..


min plånbok gör ont



Tänk att få gå runt med ett sånt här ljusigt skal, på mig och Tobias.
Men ah, det brinner i plånboken så det får nog vänta lite..


another one

Keep going friends, här kommer en till bloggtävling!

http://vittellersvart.blogspot.se/2012/07/tavla-om-valfria-espadrillos-of-sweden.html
Ni kan vinna ett par espadrillos i valfri färg och även kunna texta dem, döcoolt!


bloggtävling

Sugen på att vara med och tävla om ett läderarmband? Kika in på www.westernbloggen.se - http://westernbloggen.se/2012/july/tavling-vinn-ett-armband-fran-wintenshop.html#comment
så kanske ni har turen att vinna det!


hjälp!

Snälla någon, hur gör man smilisar i inläggen? Alltså inte dessa vanliga såsom ":)" utan de gula varianterna, skulle vara tacksam för svar! PUSS

my bestfriend


tjollahopp

Sitter i sängen med älskling och väntar på mat. Hela eftermiddagen har jag sovit, ungefär 4 timmar blev det.
Ikväll ska vi bara ta det lugnt, som de flesta dagarna hehe. Men är så trött nu för var på vårdcentralen och fick medecin för mitt jävla geting stick som kliar och gör ont. Och medecinen gör mig trött. Så ja, har en rolig vecka framför mig!

Bloggar mer ikväll, kommer väl antagligen inte kunna somna på ett tag med tanke på min eftermiddagsömn!


min sommar i några få bilder


gotland 2012





Bilderna får tala för sig själva.
Papi, smultron, solnedgång.


måndag

Ligger i sängen och är helt slut, förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden.
Iallafall, hann inte träna idag vilket jag trodde att jag skulle hinna. Var iväg på ett möte där vi planerade inför kommande läger jag ska jobba på och det drog över tiden. Ikväll ska jag bara vara hemma med min fina, bara ta det lugnt. Vädret verkar inte erbjuda något annat så ja. Hoppas ni har en trevlig måndag!



Fick bli en bild på världens bästa lillebror - Albin.


film mys

Nu ska jag och älskling kolla American Pie och gotta oss, ny vecka imorgon med träning, yä..

Ha en bra kväll!


gotland 2012



Här har ni en bild från när vi red turridning på Fårö, fick en jättefin 5-gångare vid namn Krummi.

Ponny SM

Nu är det direkt sändning från Ponny SM i Årsta. Om ni klickar på länken så kommer ni dit: http://ridsport.qrodo.tv/index/30?eventid=2284


hello

Godmorgon! Sitter nu och kollar det jag inte hann se klart igår på OS. Tobbe spelar så jag får vara ifred hehe. Vädret är lite halvtaskigt så skönt att bara ligga inne, är verkligen helt slut i hela kroppen



Bild från våran lilla prommis igår, bilden är inte så bra men söt är hon iallafall!


Fältävlan

Pjuh, äntligen slets sig Tobbe från datan så nu får jag avsluta min OS kväll. Har suttit och kollat terrängridningen nu senaste timmen eller två. Godnatt på er, nya tag imorgon!


Avslutar med en blombild för att ni ska få titta på något! Hihi P&K


OS

Sitter just nu och kollar hoppning i OS. Vet inte riktigt när det är ifrån men repris iallafall. Ruskigt kul att kolla på!


back

Just nu: Tillbaka till sängliggande med datorn i knäet, boken i handen och godiset i högsta hugg. Känns bra! Det var skönt att få lite luft, dock ville inte ljuset sammarbeta med mig så bilderna var inte direkt något att hänga i julgranen.



Tobbe sitter och spelar, han hör inte ens när man pratar med honom.
Kär i en gamer..


promenad!

Nu snörar vi på oss skorna och beger oss ut på promenad med vovvarna, kameran hänger med så får se om det blir några bra bilder! P&K


ändrad åsikt

I början när jag kollade Elsas Värld fick jag panik för att allt var så dåligt, men sen när Tobbe kom och kollade med mig så blev det istället roligt. Men det är ju som sagt annorlunda än boken, lite synd faktiskt. Nu ska jag kolla vidare!
Om ni inte har tillgång till böckerna så tycker jag absolut att ni ska kolla serien!



En gammal glad bild från mitt webcam album, lagom geekig.


jag ger det en chans

¨

Ciaooo, hörs snart!


trött

Kommer slockna vilken sekund som helst så tänkte lägga mig och läsa! Eller kanske kolla serien Elsas Värld som går på tv3 play, men har blivit varnad av syrran att hela synen på boken förstörs, så jag vet inte riktigt. Har ju liksom redan fått en bild av hur alla karaktärer osv ser ut, men samtidigt vet jag inte om mina ögon orkar läsa raderna.
Får fundera ett tag!


PRIDE

Hello frieeends, gjorde misstaget att glömma kameran hemma när jag åkte in till stan med Emma och Tobbe imorse. Det var ju pride festival och iphone bilderna imponerar inte särskilt långt, men det får duga.
Riktigt kul att se massa "kändisar" i paraden, allt från bigbrother Amandus till en snubbe som vart med i Fråga Olle dokumentären, riktigt skoj!






my life


Hade inget att göra så testade att göra ett collage, gullegull!


amajgad



Kan. Inte. Sluta. Läsa.


parteeeey

Precis ätit en suuuper god middag hemma hos Tobias, lime kyckling och matkoma på det!
Snart ska vi iväg och partaja lite, eller ja nja whatever.



Gulleungen, super liten.


bye bye

Åker till älskling nu och sover där, men ni kan räkna med mer upptadering! PUSS SÅ LÄNGE!


bsyster



Även fast vi är fula så tycker jag om oss ändå.


gotland 2012



Bilden är tagen på Gotland, Fårö vid fyren. Älskar hur det olika färgerna på stranden, vattnet och hilmen "möter" varandra, det blir ju hur snyggt som helst på bild!


come here


Såå snyggt, klänningen är från www.nelly.com och skorna är primeboots.
Hur snyggt är det inte att bära detta tillsammans? DÖSNYGGT.


paul wesley - hello sexy


wow

Precis vart ute och fotot lite sexypics på mig och Saga, not.
Det gick väl inte direkt så jättebra men med lite redigering blir allt susen!


godmorgon

Tycker faktiskt att det är ganska skönt att vädret är molnigt idag, orkar inte ligga ute och sola en dag till.
Snart kommer min saknade Saga hit, har inte träffat henne på huuur länge som helst, så det ska bli jättekul.



Gammal bild på mig och babidoo.

weåh

Äntligen är min älskling här, så det blir inge mer data för ikväll!
Nu ska vi kolla film och tare lugnt, hoppas ni får en bra kväll!


åh mitt hjärta


Jävla bajs geting

Hade en hemsk middag ute på altanen med min familia idag, satt och åt och så kommer det en geting precis vid min tallrik. Då skulle pappa döda jäkeln med en sån där el grej, och då blir getingen så arg så han dyker ner under bordet och sticker mig på vaden. Jag skrek och fick panik, såg ju liksom hur han satt på benet, så det gjorde iallafall skit ont och när jag lugnat ner mig kommer han tillbaka! Fast då hann han inte göra något för då hade jag sprungit in för länge sen, hehe!

Ï got PANIC.


gotland 2012

Här kommer lite bilder Jessica tog på mig och min älskade pojkvän Tobias på gotland!





du ger mig gåshud


lägenhet



Längtar efter att flytta hemifrån och ha massor av pengar att köpa vad man vill för, min lägenhet ska nästan gå helt i vitt, såsom på bilden, och sedan små detaljer som går i olika färger. Så snyggt! Det blir en stilren känsla och fortfarande snyggt och mysigt. Vad tycker ni?


Blir galen!

Blir galen när ingenting funkar som jag vill.. Datorn vinner alltid och jag får låta bloggen vara tråkig.
Får kompensera det med mycket bilder och roliga inlägg!

Just nu ligger jag i sängen med min lillebror på 4år som frågar varannan sekund vad det är jag skriver och varför jag skrev så, men han är söt iallafall!



Såja!

Välkomna till min nya blogg! Blev sjukt sugen på att börja blogga igen när jag läser boken Elsas Mode av Sofi Fahrman, verkligen en bok att rekomendera!

Jag tänkte väl skriva lite vad som helst här, det jag själv tycker är roligt att skriva om och som jag hoppas ni tycker är roligt att läsa om! Mycket bilder vill jag också kunna lägga ut då det är så mycket roligare att läsa!


RSS 2.0